0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler herkese ama gonulun videosunda çok güzeldi oda en azından bir hediye alabilirdi benim videomda slogan işareti yoktu o yüzden kazanamadım. düzeltmeme müsade etmemişlerdi..laf olsun diye eklediler işte
tebrikler herkese ama gonulun videosunda çok güzeldi oda en azından bir hediye alabilirdi
Arkadaşlarımı bende çağırayım xxx beğeni ve yorum alayım çok mu zor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlarımı bende çağırayım xxx beğeni ve yorum alayım çok mu zor sende katılıp çağırsaydın ufoskop ayrıca ben destek istediğim arkadaşlarımdan yorum kısmına beğen yazın diyede bişey demedim hepsinin kendi yorumu o gördüklerin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlarımı bende çağırayım xxx beğeni ve yorum alayım çok mu zor sende katılıp çağırsaydın ufoskop ayrıca ben destek istediğim arkadaşlarımdan yorum kısmına beğen yazın diyede bişey demedim hepsinin kendi yorumu o gördüklerin Ben katıldım zaten ama kimseyi çağırmadım.Kuralda açıkça jüri seçecek yazıyordu,kimsenin beğenmesine de yorum yazmasına da gerek yoktu. Beni tanıyanlar bilir bu kampanyayı kimin kazanacağını da çok önceden çevremle paylaştım.Yanılmak isterdim ama yine yanıltmadılar beni
Sloganı unuttuğu için madem vermeyeceklerdi o zaman videoyu da kabul etmemeleri gerekiyordu bence Gönülün videosu 1. olmayı hakedecek kadar güzeldi..