0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki de tanıtım amaçlı herkese gönderiyolardır bi bayan bi erkek her haneye bir tane şeklinde ben tek üyelik yapmıştım kâle almadılar sanırım Bende tek katılım yapmıştım asi şimdi kapı çaldı Aras kargo getirdi parfüm ve deodorant çok şaşırıdım Gelir canım sana da...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki de tanıtım amaçlı herkese gönderiyolardır bi bayan bi erkek her haneye bir tane şeklinde ben tek üyelik yapmıştım kâle almadılar sanırım
belki de tanıtım amaçlı herkese gönderiyolardır bi bayan bi erkek her haneye bir tane şeklinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki de tanıtım amaçlı herkese gönderiyolardır bi bayan bi erkek her haneye bir tane şeklinde ben tek üyelik yapmıştım kâle almadılar sanırım Bende tek katılım yapmıştım asi şimdi kapı çaldı Aras kargo getirdi parfüm ve deodorant çok şaşırıdım Gelir canım sana da...bende tek katılımla kazandım onun içinde çok şaşırdım zaten