0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşin açığı kartin inceliği değilde bize kazıtmamaları..Kendileri kazıdılar benimkinde..ben kavanozu kazısam kadın farketmezdi ya çok dalgındı hatta bi tane kartı biri biraz aşındırmış onu alıp baktım bisikletmi diye ama çikolataymış hemen bıraktım geri Tanrrrrrıııııımmm gülhann
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşin açığı kartin inceliği değilde bize kazıtmamaları..Kendileri kazıdılar benimkinde..ben kavanozu kazısam kadın farketmezdi ya çok dalgındı hatta bi tane kartı biri biraz aşındırmış onu alıp baktım bisikletmi diye ama çikolataymış hemen bıraktım geri
İşin açığı kartin inceliği değilde bize kazıtmamaları..Kendileri kazıdılar benimkinde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşin açığı kartin inceliği değilde bize kazıtmamaları..Kendileri kazıdılar benimkinde..ben kavanozu kazısam kadın farketmezdi ya çok dalgındı hatta bi tane kartı biri biraz aşındırmış onu alıp baktım bisikletmi diye ama çikolataymış hemen bıraktım geri Tanrrrrrıııııımmm gülhann 8x4 yarışmasında hediye paketi için stok falan vardı ama onu da hesaba katmak gerek Ben kampanyayı ilk gördüğümde migrostan 5.50 gibi bişeye almıştım sonra indi her yerde
bende bugün makrodan alışveriş yaptım, kazıdım ve 2adet kağıt havlu kazandım