0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mail fana geldimi sizlere acaba yada kaznananlar acıklanacakmı bılen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşaşıııınnnn arkadaşlar bana biraz önce hunca hediye peketi yollamış,hiç beklemediğim için çoook sevindim tabiki kokusuda çok güzel yaa, şu rengi kot deseninden olan bayan parfümüyle deodorantı gelmiş, bi 7-8 tane üyelik yapmıştım annem adına olan tutmuş Başka hediye gelen varmı huncadan???ayy ne guzel gule gule kullan hangı kargoyla geldı ?
yaşaşıııınnnn arkadaşlar bana biraz önce hunca hediye peketi yollamış,hiç beklemediğim için çoook sevindim tabiki kokusuda çok güzel yaa, şu rengi kot deseninden olan bayan parfümüyle deodorantı gelmiş, bi 7-8 tane üyelik yapmıştım annem adına olan tutmuş Başka hediye gelen varmı huncadan???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaşaşıııınnnn arkadaşlar bana biraz önce hunca hediye peketi yollamış,hiç beklemediğim için çoook sevindim tabiki kokusuda çok güzel yaa, şu rengi kot deseninden olan bayan parfümüyle deodorantı gelmiş, bi 7-8 tane üyelik yapmıştım annem adına olan tutmuş Başka hediye gelen varmı huncadan???ayy ne guzel gule gule kullan hangı kargoyla geldı ?Aras kargoyla geldi