0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyüksek bendede senin için burdayım aynı zamanda deers çalışıyorum
yüksek bendede
teşekkür ediyorum cilekcim bilmukabele miydi unuttum ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkür ediyorum cilekcim bilmukabele miydi unuttum ama evet canım öyleydi
yoğun..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun niye üzüldün öyle bi arkadaşım davet etti beni buraya, sende katıl dedi ama bağımlılık yapar dikkat et dediya ben ne bağımlılıklardan kurtuldum bu bişey gelmez bana dedimkiiii o günden bu güne bağımlı oldum günde 4-5 saat burada oluyorum ama evlenince bırakacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun niye üzüldün öyle
malesef yoğun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun niye üzüldün öyle bi arkadaşım davet etti beni buraya, sende katıl dedi ama bağımlılık yapar dikkat et dediya ben ne bağımlılıklardan kurtuldum bu bişey gelmez bana dedimkiiii o günden bu güne bağımlı oldum günde 4-5 saat burada oluyorum ama evlenince bırakacağım ama evlenince bırakacağım