Gönderen Konu: Barkod Bilgilendirmesi  (Okunma sayısı 14850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Barkod Bilgilendirmesi
« Yanıtla #30 : 02 Haziran 2010, 11:06:27 »
Nestle su dün migrosta 25 kuruşa düşürülmüştü ??? Ben 50 kuruşluk erikli aldım. Adamlar acayip oyun oynuyor.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 02 Haziran 2010, 11:09:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ülker hakkında bilgisi olan var mı?
ben genelde ülkerin ürünlerini alıyorum

Bende eticiyim.. Ülker pek almam..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 02 Haziran 2010, 11:16:47 »
Arkdaşlar bireysel olarak yapılan boykotun bir önemi yok.Marketlerden bu ürünleri almayacaksınız ama pazardan aldığınız sebze-meyvenin tohumları nerden geliyor biliyormusunuz!
Yerli üreticiyi,sanayicisini desteklemeyen devlet olduğu müddetçe istediğimiz kadar boykot yapalım hiç bir faydası olmaz.Bir süre sonra aynı alışkanlıklar geri döner.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #33 : 02 Haziran 2010, 11:23:02 »
Bu forumdaki kişilerin gerçekten istikrarlı olduklarına inanıyorum. Bireysel olarak mutlaka elimizden geleni yapmalıyız. Yapmayana da saygı duymalıyız.

Liste imzamdaki linktedir arkadaşlar. Lütfen bu linkten takip edin. Tüketici Birliği'nin yayınlamış olduğu listedir.

Daha güçlü Türkiye için, Türkiye'nin ürettiğini giyin, yiyin, için..!
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2010, 11:50:13 Gönderen: YeniSahip »

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 02 Haziran 2010, 11:40:41 »
Arkadaşlar bu listeyi kim neye göre hazırlamış başlık İsrail'in malları ama Türk markaları var listede
Vakko'nun sahibi Vitali Hakko Yahudidir ve Türk vatandaşıdır, israil malı değil yani,
Komili'nin sahibi Halis Komili'dir ve Türk vatandaşıdır. Ön yargılarımızdan kurtulalım lütfen olay Yahudilikten farklı, bu adamlar İsrail hükümetidir ve tüm yahudiler bunlarla birlikte aynı kefeye konmamalı lütfen bu ayrımı yapalım.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #35 : 02 Haziran 2010, 11:47:05 »
Haklısın homme, ben de o yüzden arkadaşlara sürekli imzamdaki linkten yani Tüketiciler Birliği'nin yayınladığı listeden takip etmelerini söylüyorum. İnternette öyle listeler var ki % 100 Türk firması, % 100 Alman firması, % 100 Japon firması olan firmaları bile yazmışlar.

İnternette böyle çok liste var arkadaşlar ama siz sadece resmi kuruluşların verdikleri listeyi bulun ve ona göre hareket edin.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (Tüketiciler Birliği)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #36 : 02 Haziran 2010, 11:47:54 »
Arkdaşlar bireysel olarak yapılan boykotun bir önemi yok.Marketlerden bu ürünleri almayacaksınız ama pazardan aldığınız sebze-meyvenin tohumları nerden geliyor biliyormusunuz!
Yerli üreticiyi,sanayicisini desteklemeyen devlet olduğu müddetçe istediğimiz kadar boykot yapalım hiç bir faydası olmaz.Bir süre sonra aynı alışkanlıklar geri döner.
önemi yok değil bence..Ben Mersin'de yatılı kaldığım dönemde orta çaplı bir market vardı ve hep coca cola ürünlerini satıyordu ve benim haricimde ufak tefek cılız sesin dışında ses çıkmıyordu kimseden tek başıma ürünlerini almayarak vede aldırmayarak markete cola turka getirttim.
ülker türk malı hemde safi katıksız canım..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 02 Haziran 2010, 11:48:59 »
Adamların üretmediği şey yokki. Bunlara alternatif Türk malları var ama kaliteleri tartışılır. 1 hafta sonra unutulacak yine bence boşuna uğraşıyoruz boykot falan.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2010, 14:44:11 »
adamların üretmediği yoksa bizmde aynı şekilde yok allaha şükür herşeyi üretiyoruz. kalitesiz üretenler olduğu gibi çok kaliteli üretim yapanlarda var. üretebilen bir ülkeyiz biz bu dış markalara bağımlı olduğumuz sürece kendi üretimimiz düşer dışa bağımlı hale geliriz. ondan sonra her canı sıkılan ambargo uygular. devletimizinde kendi imkanları dahilinde sübvansiyonları var kobilere çiftçilere destekleri var tarla parası süt parası alan çok ama malesef insanlarımız suistimal etmeye çok meyilliler. Türkiyeyi küçümsemeyin gerçektn büyük ülke.yutulur lokma değil.kendi değerlerimize sahip çıkarsak kimseyede yutturmayız.

Bende eticiyim.. Ülker pek almam..

ben alırım ama şölenle kıyaslarım hangisi uygunsa onu alırım. şölende çok kaliteli geliyor bana.karaman fabrikalarının ürettikleride pek fena değil. bifa saray v.s

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 02 Haziran 2010, 15:23:26 »
yerli malı ürün hem ucuz hem daha katkısız.
diğer mallar kaliteli fakat bu kalite neye göre oluyor acaba. içine katmadıkları yok. hem israilin genetikle oynadığı şüphesiz.verdikleri tohumlar o bölgeyi belli bir süre sonra kullanılamaz hale getiriyor. bugune kadar patates deposu olan içanadoluda artık eskisi gibi patates üretilmiyor. nedeni o topraklar kanserojen olduğu için ekim yasak peki neden kanserojen sebebi israil tohumları. çiftçimizin ürününü tohuma bırakması yasak oldugu için israilden tohum almak zorundayız. ve israil tohumlarının ürettiği sebzeler cekırdeksız oldugu için her sene tohum almak zorundayız. >:( >:(
:)