Arkadaşlar merhaba,
Bugün Akdeniz'de çok kötü bir olay yaşandı. Bu olaydan dolayı ben kendi adıma (diğer görüşlere de saygım var, lütfen konu tartışmaya yol açmasın) bazı uygulamalarda bulunacağım. Barkodlarla ilgili sizleri de bilgilendirmek istedim.
Herkese iyi günler.

869 Türkiye (869 yazsa bile bazı ürünler Türk malı olmayabilir. Bu durumda "Made in ..." ibaresine dikkat edin.
729 İsrail
Diğer bazı ülke kodlarına bu linkten (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar, israil gene yaptı yapacağını iyi güzel, biz yine internet ahalisi olarak boycot israil lanet israil diyip 2-3 gün sonra unutacağız, oda güzel, ama lütfen yeter artık şu israil ürünlerinin listesini paylaşmayın, yapacaksanız bir liste o mallara alternatif %100 türk malı olanların listesini paylaşınki bizim reklamımız olsun
boycot listesini yayınlıyorsunuz ve gene onların ürünlerinin isimleri aklımızda kalıyor, biraz bilinçlenelim !
sözüm geneldir kimse birebir üstüne alınıp cevap yazmasın
iyi olmuş bu paylaşım umarım sürekli bir tepki verilir de cesaretleri kırılır
saol yeni sahip 729 u kazıyalım zihinlermize...

Duyarlı oluyorum ama böyle olayların üzerinden 1 ay geçtikten sonra herkes hayatını normal bir şekilde yaşıyor o yüzden fazla takamıyorum bu konuyu.
Arkadaşlar işte israil'in malları
1-NOKİA
2-MC DONALDS
3-VAKKO
4-PROFİLO
5-CARREFOUR
6-KOMİLİ
7-SARALLE
8-PANTENE
9-ELİDOR
10-RECOİCE
11-BLENDAX
12-DOVE
13-LUX
14-CLEAR
15-İPANA
16-SİGNAL
17-COLGATE
18-ORKİD
19-CİF
20-VİM
21-DOMESTOS
22-REXONA
23-COCA COLA
24-FANTA
25-PEPSİ
26-YEDİGÜN
27-FRUKO
28-SPRİTE
29-SENSUN
30-SCHWEPPES
31-TURKUAZ
32-LİPTON
33-TANG
34-CAPPY
35-ARİEL
36-OMO
37-YUMOS
38-ALO
39-ACE
40-RİNSO
41-SANA
42-KENT
43-KNORR
44-MAGNUM
45-PANDA
46-ALGİDA
47-CARTEDOR
48-CORNETTO
49-DANONE
50-VİVİDENT
51-FİRST
52-CALVE
53-NESTLE
54-NESCAFE
55-NESQUİK
56-KİTKAT
57-MİLKA
58-JACOBS
59-MİLKYBAR
bilinçli bir tüketici olduğuma inanıyorum.herzaman barkoda bakarım.869 ise alırım.genelde evimdeki israil malı ürünler ya hediyedir yada kampanyalardan felan gelmiştir.senelerdir the cocacola company ürünlerinden uzak duruyorum.öğrencilerime her fırsatta 869un önemini vurguluyorum. Bazı ürünlerde 869 yazar ama Türk malı değildir.fabrikaları Türkiye de oldugu için yazar.bu okadar önemli değil sonucta Türk işçisi kazanıyor.zorda kalınca alıyorum.