bende siteye girmeye çalışınca süreklı virüs çıkıyor .nasıl girebiliyorsunuz?
bende virüs koruma programı var ama bende virüs uyarısı yapmıyor her hafta giriyorum siteye bilgisayarıma virüs taraması yaptırıyorum virüs bulmuyor sizde neden öyle oluyor acaba
tebrik ederim isim tanıdık gelmışti formdan olmasına sevindim
Teşekkür ederim arkadaşlar umarım herkes kazanır
bende virüs koruma programı var ama bende virüs uyarısı yapmıyor her hafta giriyorum siteye bilgisayarıma virüs taraması yaptırıyorum virüs bulmuyor sizde neden öyle oluyor acaba

Bende de virüs koruma programı var ama nedense o siteye bir türlü giremiyorum..ne zaman girmeye çalışsam aynı sebeple girtemıyorum .bende anlayamadım valla...bir arkadaşta daha öyle oluyordu sanırım..
bende bir sorun yok, hangi virüs programını kullanıyorsunuz ve hangi tarayıcı ile giriyorsunuz ?
çanta kazanmak için siteye üye olmak yeterlimiydi yoksa yapmak gereken başka şeylerde mi var acaba?
bu yarışma devam ediyormu arattım bulamadım linki bilen varsa yazarmı acaba
Ben NOD32 virüs programı kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor çanta kazanmak için face sayfasına katılmak yeterli
"Burak Yalçin TEMMUZ AYI 2.3. ve 4. HAFTA KAZANAN TALİHLİLERİMİZMİZ AÇIKLANDI....(YENİ) "11.07.2010-18.07.2010-25.07.2010 (Pazar) Tarihli Kazananlarımız''
Temmuz 2.hafta(11.07.2010)Kazanan Talihlimiz:Ad-Soyad: FATMA ÖZÇAY
Temmuz 3.hafta(18.07.2010)Kazanan Talihlimiz:Ad-Soyad:SULTAN KARAKUŞ
...Temmuz 4.hafta (25.07.2010)Kazanan Talihlimiz: MHETAP AKAR
Temmuz ayı 2.3.ve 4.hafta kazananları FATMA,SULTAN ve MEHTAP Hanım'ı kutlarız.
Çantanız Burada her pazar bayan çanta kazandırmaya devam ediyor. (Not:Her pazar kazanan adayları' facebook 'tartışmalar''bölümünden ve sitede kazanan talihliler bölümünden görebilirsiniz.)
Sitemizi Takip etmeye devam edin.
Saygılarımızla-ÇantanızBurada.com"