iphone için değmez bu kadar uğraşmaya.hediye olarak iphone çıktı diyelim yasal olarak oyun veya yazılım yüklemek istiyorsun kredi kartı bilgisi istiyorlar bir sürü ücret ödüyorsun

jailbreak yapayım diyorsun 3.nesil versiyonlarda 2.2 si kırılmadı diyorlar.artık işin yoksa pc nin başından kalkmıcan ıphone özellik yükleyeceksin. ağrımaz başınızı ağrıtmayın.

iphone kazanırsanız kutusundan çıkarmadan satmaya çalışın benden söylemesi
bence de bi iphone için değmez bi oyun insanı delirtiyo resmen
mavi den hediye çeki için değer ama oyun da açık bulmuşlar listeler değişip duruyo güvenim kalmadı öyel olucada oynama hevesimde kalmadı
bu oyunda kesinlikle bir açık var çünkü yapılan skorlar olucak gibi değil ve eğer hile ile kazanılıyorsa buna tepki verilmesi lazım çünkü sonucu belli olan bir yarışmaya katılmak enayiliktir ve haklı bir kampanya değildir eğer bir takım insanların skoru siliniyorsa onlarda bunu görmüş ve kabul etmiş sayılır ben bir daha oynamayacağım
Sonuçta kesin emin olamıyorsunki hilemi acaba gerçekte o skoru oynayarak yaptımı
Yooo hedef değilsin. Sadece ben hile yapmadın dedinde o yüzden yazdım. Bu arada puanların geri gelmiş. burcu84
Oyunun açığını bildikten sonra gelir tabi,onlar siler yine gelir böyle devam eder.
sinir oldum ben bu oyuna efes 1 orkid 2 maşallah
Yooo hedef değilsin. Sadece ben hile yapmadın dedinde o yüzden yazdım. Bu arada puanların geri gelmiş. burcu84
Oyunun açığını bildikten sonra gelir tabi,onlar siler yine gelir böyle devam eder.
Açiğını bilseydim 1. liğe yazdırırdım kendimi sonunculuğa değilll zeki insan
ben bu oyunu hic sevmedim yaa
baksanıza 550 bin yapmışşş herif