Gönderen Konu: En yakın Tahmini yapana Kablosuz Mouse Hediye, Sponsor bulursak LCD TV kazanacak  (Okunma sayısı 5395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metbey

• Yeni Kampanyacı
  • *
Facebook üzerinden Dünya Kupasındaki gruplardan çıkanlardan finalistlere ve şampiyona kadar tüm takımların tahmin edildiği ve sonuçlara göre en yakın tahmini ilk yapanların ödül kazanabileceği bir uygulama yaptık.

Uygulama linki:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Şimdilik Sponsor bulmasak bile en yüksen puanı toplayana

Logitech V320 Kablosuz 2.4GHz Optik Mouse hediye etmeye karar verdik.

Sponsor bulursak belki cep telefonu, belki notebook, belki de TV verebiliriz.
Bu arada arkadaşlar ne kadar çok çevremize yayarsak o kadar çok sponsor bulma ihtimalimiz var.

Mouse yerine bir Laptop veya Lcd TV verme ihtimalimiz gittikçe yükseliyor.

Örneğin İstanbul Bilişim gibi yerlere mail attım olumlu dönüşler geliyor ama örneğin 1000 kişiye ulaşırsak kabul edecekler gibi duruyor...

Şu an 150'ye yaklaşıyoruz

Mouse Link:

Puanlar:

Şampiyonu bilmek 64 puan,
3.yü bilmek 48 puan,
Finalistlerden her birini bilmek 32'şer puan,
Yarı finalistlerin her birini bilmek 16'şar puan,
Çeyrek finalistlerin her birini bilmek 8'er puan,
Grup 1. lerinin her birini bilmek 4'er puan,
Grup 2. lerinin her birini bilmek 2'şer puan değerinde

Şartlar Hakkında Önemli not:

Ödülü kazanacak olan; Grup 1. ve 2.si, çeyrek finalistler, yarı finalistler, finalistler ve şampiyonun tek tek gerçekte olacak maç sonuçlarına göre karşılaştırılıp en yakın tahmini yapan olacaktır. Aynı başarı oranına sahip birden fazla kişi olursa, onlar arasında bu tahmini yapan ilk kişi ödülü alacaktır. Sponsor bulursak bunu güzel bir biçimde şartlar ve koşular bölümüne koyarız İnşallah

Benim Tahmin Tablom :

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
oho, hem duvarıma izin istemeden bişiler yayınlıcak, hem mail atcak, hem arkadaşlarıma ulaşabilcek ;D

baya şey istiyo bu uygulamada :)

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
oho, hem duvarıma izin istemeden bişiler yayınlıcak, hem mail atcak, hem arkadaşlarıma ulaşabilcek ;D

baya şey istiyo bu uygulamada :)
bence de çok fazla şey istiyorlar
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
Profilimi ele geçirdiler.Ben katıldım herkeze bol şans

Çevrimdışı metbey

• Yeni Kampanyacı
  • *
--

Sadece favori takımınız yayınlanacak. İsterseniz bunu da artık daha da kolay olan genel ayarlardan engelleyebiliyorsunuz. Eğer kotu bir niyetimiz olsaydı inanın bambaska uygulamalar yapardık ya da 1000 kisi bizi kullanmaz 100 kisi bizi like etmezdi.

Saygılar....

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
güvenilir yer değil girmeyin bence bilgilerinizi alabilir üzerinizden kazanç sağlayabilir webmaster lar....

Çevrimdışı thiismylife

• Deneyimli Kampanyacı
güvenilir yer değil girmeyin bence bilgilerinizi alabilir üzerinizden kazanç sağlayabilir webmaster lar....

nasıl bir kazanç sağlayabilirlerki faceden.facede zaten önemli bilgiler girilmemesi lazım ben öyle düşünüyorum şahsen

Çevrimdışı metbey

• Yeni Kampanyacı
  • *
Sadece Gülüyorum... :) Milyonlarca uygulama var, hiçbiri dolandırmıyor biz dolandırıyoruz ???. Alt tarafı bir emaili ve yüzeysel "bilgiler" kısmındaki bilgiler alınıyor o kadar... Gerçekten komedisin ya... :D

Sponsor bulamadık diye hemen webmaster dolandırıcısı ilan ettin, teşekkürler kardeşim...

Çevrimdışı SzolnoK

• Deneyimli Kampanyacı
    • Blog Kampanyaları Burada
şahsen ben güveniyorum ve tahminlerimi yapıyorum