ya şimdi gruba insanları davetmi edicez yoksa sadece yorum mu yapıcaz çantalara ?
biri söyleyebilirmi lütfen ?
Tuba Önde ve Fatma doğan aferin hep böyle devam edin. Arkadaslar sizde kara listenize bu isimleri ekleyin bundan sonra destek falan vermeyin hiçbir kampanyada
sevgili arkadaşım blog kampanyasından çanta kazandığımı söylemiştim, facebooktan mesaj attım siteye benim ismim blog kampanyasından kazandığım için yazılmış, işte gelen mesaj:
tugba hanım,
siz bir kampanya blog ile anlaşmamız sonucu kazanmıştınız.Size çantalarını geçen hafta gönderilmiştir.Yani bu sisteme yeni geçildi.Siz sitede yapılan çekiliş aracılıgı ile değilde adavapuru kampanya nındüzenlediği blogtan kazandınız bize adresinizi iletmişti fatma hanımve gönderildi çantanız
Teşekkür ederiz.
Saygılarımızla-ÇantanızBurada.com Ekibi
umarım bundan sonra insanları suçlamadan önce biraz daha düşünürsün
ya şimdi gruba insanları davetmi edicez yoksa sadece yorum mu yapıcaz çantalara ?
biri söyleyebilirmi lütfen ?
çantalara yorum yapacaksın sanırım biz öyle anladık ve öyle yaptı facedeki gruba sadece katılman yeterli
yorum yapıcaksınız çantalar hakkında ama yorumlar incelenipte yayınlanıyor sanırım sonrada face grubuna üye olucağız yanlız çok katılımcı olmuş şans güler bizede umarım
iyide anında kazanıyorsunuz zaten sitede öyle diyor
BU YORUMLARI FACE DEMİ YAPCAZ?
BU YORUMLARI FACE DEMİ YAPCAZ?
internet sitelerine 3 yorumda bulunmanız lazım