Tuba Önde ve Fatma doğan aferin hep böyle devam edin. Arkadaslar sizde kara listenize bu isimleri ekleyin bundan sonra destek falan vermeyin hiçbir kampanyada
cok üzücüü
öyle yine de belki de açık sanıyorlardır konuyu diyorum
asicik bana cvp ver yorum yazınca hemen gözüküo mu onaylanması mı gerekio
bilmiyorum ki ama onay gerekiyor sanırım bende yazmıştım ama yansımadı hemen bakayım bi yayınlanmış mı
cvbımı aldım

bilmiyorum ki ama onay gerekiyor sanırım bende yazmıştım ama yansımadı hemen bakayım bi yayınlanmış mı
yansımıss
tmm sağda turuncuyla yazı bişilr
bana bakın arkadaşlar buraya ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorum ne zamandır fazla da giremiyorum buraya şimdi haberim oldu, ben sadece adavapurunun blog kampanyasından çanta kazanmıştım çantam da geldi, ama buraya inanın ki nasıl ve ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorum. Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar çoğunuz beni iyi bilir ben iki tane destekli yarışmalara katıldım ve artık katılmayı düşünmüyorum ama arkadaşlar iyi bilirler kimsenin isteğini de geri çevirmedim eğer beni kara listenize ekleyecekseniz de paşa gönlünüz bilir ben elimden gelen desteği yine arkadaşlarıma veririm. Bir de insanları tanımadan bilmeden böyle saçma sapan suçlamalarda bulunmasınlar burada hepimiz arkadaşız eğer unuttuğumuz bir şey olursa ya da bir hatamız olursa bunu insanca konuşarak arkadaşça çözelim lütfen seviyesizleşmek bize yakışmaz, umarım anlatabilmişimdir
Yorumu face 'demi yapıyoruz yoksa sitesindemi

bugun benim anlama kıtlığım var.. Bi katılamadım bu yarışmaya
Yorumu face 'demi yapıyoruz yoksa sitesindemi
bugun benim anlama kıtlığım var.. Bi katılamadım bu yarışmaya 
sitedeki ürünlere yapıyoruz çantayı büyütüp eleştiriler kısmını açınca bizlerin adını görebilirsin zaten alttan da sen yorum yapabiliyorsun
bu kadar ayrıntılı anlatmazdım ama son cümlenden sonra iyice açıklayayım dedim