0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinıyyyyy 2 adet 5 ml lık (kibarcası deneme boyu bize göre bıldıgın numune ) bırde kullanım klavuzu simdı geldı bence azar azar kullan arkadaşım bitmesin çok değelidir bana gelirse ben saklıycam bir ömür
ıyyyyy 2 adet 5 ml lık (kibarcası deneme boyu bize göre bıldıgın numune ) bırde kullanım klavuzu simdı geldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinıyyyyy 2 adet 5 ml lık (kibarcası deneme boyu bize göre bıldıgın numune ) bırde kullanım klavuzu simdı geldı bence azar azar kullan arkadaşım bitmesin çok değelidir bana gelirse ben saklıycam bir ömür ben de aslında bos bır el sabunu kutusuna dokup sulandısammı daha bereketlı olur
bana da gedli şimdi verdikleri kargo parasına verdiğim mesaj parasına üzüldüm. üstüne 1 lira daha koyar gidip büyük boyunu alırdım
çöpe atmak ıstıyorum sabahın 9 unda geldı enn tatlı uykumdan uyandım kapıda yazı var adam zıle bastı cocuk da uyandı bır taraftan nufuz cuzdanımı arıyorum bulamıyorum bır taraftan cocuk çığırıyo resmen adam 10 dk kadar bekledı zaten gozumu de acamıom tam bı rezalettı