Merhaba, daha önce konu açılmış ama daha yararlı ve toparlayıcı bilgi vermek için tekrar açıyorum.
Yeni açtığımız haber sitemizn tanıtımı için yarışma düzenliyoruz. Yarışma sonucu birinciye İPOD TOUCH, ikinciye İPOD NANO, üçüncüye ise İPOD SHUFFLE heiye ediyoruz.
Yarışma tipi ise katıldığınız abonelikler ile çekiliş hakkı kazanıyorsunuz ve kazandığınız hak kadar isminizi çekilişimize yazdırıyorsunuz. Abonelik seçenekleri ise;
# Facebook sayfamıza abonelik ve ayrıca duvarınızda oluşturduğumuz metni yayınlama,
# Twitter hesabımıza abonelik ve ayrıca hesabınıza oluşturduğumuz metni yayınlama (tweet olarak gönderme).
# Siteniz varsa hazırladığımız bannerları sayfanıza eklemek ve mayrıca metnimizi yazı olarak göndermek.
Daha fazla ayrıntı ve katılım için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine bakabilirsiniz.Kampanyamız kesinlikle güvenilirdir. Haber sitesi oluşumuz ve haber siteleri arasında iyi bir yer edinmek istememiz bunun en büyük garantisidir. Kampanyamıza katılan herkese teşekkürler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Hoşgeldin Pasohaber ama sen gelmeden önce konun geldi.
Hoşgeldin Pasohaber ama sen gelmeden önce konun geldi. 
Good try, but you need speed
Evet gördüm, o başlıkta biraz karışık bilgi verilmiş. Daha toparlayıcı ve detaylı bilgi verebilmek için açtım.
Evet gördüm, o başlıkta biraz karışık bilgi verilmiş. Daha toparlayıcı ve detaylı bilgi verebilmek için açtım.
evet baana da karışık geldi o yüzden katılmadım
evet baana da karışık geldi o yüzden katılmadım 
Umarım bu başlık daha aytınlıtıcı olmuştur, katılırsın

Kampanyayı tek seferlik bir tanıtım düzenlemek istediğimizden biraz ayrıntılı tuttuk. Galiba bu yüzden biraz karışık gelebiliyor.
ben facedede twitterdede sayfanızı ekledım. yazılarıda duvarımda paylastım. pekli bnm yaptıgımnı nerden bılıceksınız
ben facedede twitterdede sayfanızı ekledım. yazılarıda duvarımda paylastım. pekli bnm yaptıgımnı nerden bılıceksınız
Facebook ve Twitter'da üyelikler görülebiliyor. Otamatikmen tüm üyelerimiz yarışmaya katılmış olacak (tabii aksini belirtmedikleri sürece

)yeni bir site olduğumuzdan yarışma öncesi üyelikler bulunmadığı için tüm abonelikleri kampanya için gelmiş göreceğiz. blog/sitelerinde banner yayınlamada ise sitemizde de belirttik mail ile sayfalarının linklerini göndermeleri gerekiyor.
Maalesef sadece faceden katılabileceğim.