my account bölümü var oradan bulabilirsiniz.giriş yaptığınızda çıkıyor..
yok baktım dün bilgilerimi adresimi herşeyimi yazıp şiparişi onaylamıştım şipariş numarasınıda not etmedim aynı sayfada bulabilierim diye ama şimdi hiç bi bilgi yok sizdede öyle oldumu acaba
ürün neydi?
derya adında türkiye den kazanmış biri vardı karşısında diskalifiye yazıyordu
ben dün kazandım ama adres bilgilerimi falanda verdim herşey tamam ama şimdi verdiğim şiparişi bulamıyorum nerden bulacağım acaba yardımcı olurmusununz arkadaşlar 
bende derya yazan birini diskalifiye olduğunu görmüştüm... sanırım 2dk içinde adresi giremedin yada daha uzun sürdü adres girmen... üzüldüm şimdi. o kadar da sevinmiştin, eşin sayesinde oldu demiştin değil mi...
ben dün kazandım ama adres bilgilerimi falanda verdim herşey tamam ama şimdi verdiğim şiparişi bulamıyorum nerden bulacağım acaba yardımcı olurmusununz arkadaşlar 
bende derya yazan birini diskalifiye olduğunu görmüştüm... sanırım 2dk içinde adresi giremedin yada daha uzun sürdü adres girmen... üzüldüm şimdi. o kadar da sevinmiştin, eşin sayesinde oldu demiştin değil mi...
evet cnm süredemi etkiliyor bilimiyordum neyse artık bir dahaki sefere
arkadaşlar ben 3 ürün kazandın ama heln gelmedi.. 14 ağustosta kazandığım günden beri 20 gün geçti, ne zaman nasıl geliyor bilgi verirmisiniz..
arkadaşlar ben 3 ürün kazandın ama heln gelmedi.. 14 ağustosta kazandığım günden beri 20 gün geçti, ne zaman nasıl geliyor bilgi verirmisiniz..
kargoya verdikleri zaman mail geliyo. mailden sonrada 10 gün içinde elinde oluyor.
arkadaşlar hediyeyi kazanır kazanmaz mail geliyormu ben kızım adına katıldım amadisqulified fln yazdımı hiç özlem turkey adına. gören vamı
bnim 3aya yakın bir şey oldu hala gelmedi ürünlerim
Good try, but you need speed, accuracy & a bit more luck! Play again next time, or you can at Sale Price US$1.99 with No Shipping Cost!
Bende kazanamadım
ilk kez denedim ve kazandım.oğluşuma muz kutusu kazandım:)