Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş evet önceye gore 3 dk kadar daha ılerı fakat bu bişeyi degiştirmez.
kacıncı olduunuzu da saatın altında top 3 hits yazısına tıklarsanız görebılırsınız.
o beyaz gözlüğü mü kazanmıştınız yoksa bende kendisine taliptimEvet beyaz Disco gözlüğünü kazanmıştım.Hevesimi kursağımda bıraktılar:) Tıklamak için sitedeki süreyimi baz alıyorsunuz yoksa tübitak saatini falanmı? Valla o gözlükten sonra neler denedim bitürlü olmadı tutturamadım.Gözlüğümde de gözünüz varmış demekki o yüzden iptal oldu:P
emin olabilirsin kesinlikle o yüzden bnde çok istemiştim o gözlüğü türkiyeden olunca kazanan kıskanmıştımşaka bi yana öyle kötü düşünmedim 2dk içinde bilgilerinizi girmediyseniz o yuzden disklfye edilmiş olabılırsınız,birde girdiiniz bılgılerın kayıt olurken yazdıınızla aynı olması gereklı bunlardan bırı eksk yaplmış olabılır.
saat olarakta sitedeki saati dikkate almak gerekli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaatler değişmiş evet önceye gore 3 dk kadar daha ılerı fakat bu bişeyi degiştirmez.
kacıncı olduunuzu da saatın altında top 3 hits yazısına tıklarsanız görebılırsınız.
o beyaz gözlüğü mü kazanmıştınız yoksa bende kendisine taliptimEvet beyaz Disco gözlüğünü kazanmıştım.Hevesimi kursağımda bıraktılar:) Tıklamak için sitedeki süreyimi baz alıyorsunuz yoksa tübitak saatini falanmı? Valla o gözlükten sonra neler denedim bitürlü olmadı tutturamadım.Gözlüğümde de gözünüz varmış demekki o yüzden iptal oldu:P
emin olabilirsin kesinlikle o yüzden bnde çok istemiştim o gözlüğü türkiyeden olunca kazanan kıskanmıştımşaka bi yana öyle kötü düşünmedim 2dk içinde bilgilerinizi girmediyseniz o yuzden disklfye edilmiş olabılırsınız,birde girdiiniz bılgılerın kayıt olurken yazdıınızla aynı olması gereklı bunlardan bırı eksk yaplmış olabılır.
saat olarakta sitedeki saati dikkate almak gerekliBiliyorum ya bende şakasına söyledim zaten acemiliğime geldi biraz o gözlük.ilk tıklamalarımdan biriydi şansa tutmuştu.Neyse kısmet artık denemeye devam edicez bakalım.inşallah tekrar aynı gözlükten verirler de bu sefer şans size güler:) Teşekkür ederim ilginize bu arada..
anahtar şeklinde usb diski alayım diye sabahladım. neyse ki aldım...
anahtar şeklinde usb diski alayım diye sabahladım. neyse ki aldım...