0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl üye olunacağını ve kazananları nasıl göreceğimizi bir kişi anlata bilirmi üye olmak ıcın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları gormek ıcındeLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol profil ayarlarından adres bilgilerimizi girmemiz gereklimi acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl üye olunacağını ve kazananları nasıl göreceğimizi bir kişi anlata bilirmi üye olmak ıcın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları gormek ıcındeLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nasıl üye olunacağını ve kazananları nasıl göreceğimizi bir kişi anlata bilirmi
Merhaba arkadaşlarherkesin kazanamadığını gördüm yazılanları okuyunca. dün gece bir deneme yaptım ve kazandım o yüzden ipucu vereceğim. herkes kazansın istiyorum, paylaşmak için siteyiz ne de olsa...1. firefox tarayıcı kullanıcın en yakın saniye onda oluyor.2. son 20 saniye kala sayfayı yenileyin en yakın saniyeyi tekrar yakalarsanız. 3. sayfayı yenilediğiniz anda görünen saniyeyi kendiniz kol saatinizden yada başka saatten takip edin, çünkü sayfa saati 1-2 saniye oynuyor...4. saniye 0 değil de 1 olduğundan basın...bol şanslar.
kargo parası vermediniz demi bu arada kaç günde geldi. bende bekliyorum. onun için sordum