0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olmuyo bı turlu yha mozıllada tıklıyorum olmuyo ıeye gecıom onda bı 30 sn ye sonra tıklıyorum yıne olmuyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolmuyo bı turlu yha mozıllada tıklıyorum olmuyo ıeye gecıom onda bı 30 sn ye sonra tıklıyorum yıne olmuyobende mozılladan denemıstım hepsını oldu .. oldu da noldu hıc bıse turkıye ye gıcığı var heralde bunların nerdeyse herkes diskalfye edılıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinolmuyo bı turlu yha mozıllada tıklıyorum olmuyo ıeye gecıom onda bı 30 sn ye sonra tıklıyorum yıne olmuyobende mozılladan denemıstım hepsını oldu .. oldu da noldu hıc bıse turkıye ye gıcığı var heralde bunların nerdeyse herkes diskalfye edılıyo bide anlamadıgım sey mozıllada sayac ieden önce sıfırlnıyo .
24 saat yani bir gün içinde aynı ad ve adres sadece 1 kez kazanabilir diyor...
az önce ben kazandım ama beklemede diyor üye mi olmam lazım acaba bilen var mı ?
TOP LİST 3ankara yazıyor kazanan ama amsya kazanan nasıl iş anlamadım o ankara lı da benim anladım gitti