kırnaktan itibaren tüm lüste 3 oy olmak üzere oylandı arkadaşlar...
şu ana kadar listede oylamadığım kimse kalmadı.
ama gözden kaçmış falan varsa lütfen özelden yazsın hemen oylarım.
kimsenin hakkı kamasın...
arkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.
cerkes ve meltem oylarınızı verdim yarından sonra yeni ekleneceklere oy veremem çünkü memlekete gidiyorum YAŞASINNNNNN..
arkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.
pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım

yine de teşekkürler .
pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım
yine de teşekkürler .
burda kasti birşey yok lütfen yanlış anlaşılmasın ben bunu yarışmada ki açıklara bağlıyorum, herkese 3 oy verirken sana 1 oy vermem saçma olur heralde.. kesinlikle yanlışlık olmuş ama telafi edeceğim söz
yine de teşekkürler .
Ya hala 1 puan 3 puan derdindesiniz. Puan kazanmak istiyosan yüzlerce foto var onlara oy ver yüzlerce puan kazan. 1 oy 3 oy muhabbeti yapmayın artık. Atı alan üsküdarı gecti hala 1 oy muhabbeti yapılıyo
O zaman imzanı 1 oy veren 3 oy alır şeklinde değiştiriver bir zahmet
O zaman imzanı 1 oy veren 3 oy alır şeklinde değiştiriver bir zahmet 
Ben sadece imzama yazdım isteyen 1 oy versin isteyen 3.. Çocuklar gibi sen 1 oy vermişsin ben sana 3 oy verdim muhabbetine girmem..
arkadaşlar bana oy veripte benim vermediğim kişiler varsa ö.m atabilir mi? oy verenler listesinde bazı arkadaşların resmi gözükmüyo ismi çıkıyo sadece oy veremiyorum