0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Slm Topraaağm Dicem Ama Balıkesirli Yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde evet Pelin rizeli evet Seni görünce rize geliyo hep aklıma az buçuk sevmıyorum da orayı Temmuzda rizedeyım aklıma getiriyosun hep hahahaha az bucuk bende sevmiyorum dogrusu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde evet Pelin rizeli evet Seni görünce rize geliyo hep aklıma az buçuk sevmıyorum da orayı Temmuzda rizedeyım aklıma getiriyosun hep
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde evet Pelin rizeli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde
53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim
arkadaslar tek tek yazamıyorum, panelde bana oy verdiği görünün herkesi tek tek oyladım...
Ben mi?