0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya banada ceyhun mahmut oğlu hepsine 1 vermiş burhan özün bırde bızım forumdandı sanırım neyse baska kampanyalar ıcın aklıma kazıdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk 10 a girdim, şimdi yükseliyorum da yükseliyorum 5.yim Hayırlı İşler Ya bu seferde Mılletın oyladıgı fake ınsanlara cıkarmı cıkar. gecen 12000 cekılıs hakkıyla yedek 13 kazandım Moralım acayıp bozuktu.
İlk 10 a girdim, şimdi yükseliyorum da yükseliyorum 5.yim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlk 10 a girdim, şimdi yükseliyorum da yükseliyorum 5.yim Hayırlı İşler Ya bu seferde Mılletın oyladıgı fake ınsanlara cıkarmı cıkar. gecen 12000 cekılıs hakkıyla yedek 13 kazandım Moralım acayıp bozuktu.Hadi darısı başımıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyladım hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya banada ceyhun mahmut oğlu hepsine 1 vermiş burhan özün bırde bızım forumdandı sanırım neyse baska kampanyalar ıcın aklıma kazıdım bendee