0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCeyhun Mahmutoğlu 1 puancaner kapkiner 1 puanvermiş bana forumdanmı caner kapkiner burdan. ceyhun değil sibelcim ben vermişim.Ama 3 de verdimiyi hatırlıyorum . Otamatiğe almışım bi ara isimlere bakmadan oy verdim. Kasıtlı bişey yok yani. Başlardada söylemiştim .öyle tek tek oyların pek önemi olmayacak bu sefer . Çünkü gunluk 20 oy sınırı varken daha iyiydi yarışma . Şimdiye göre dahaçok sansımız vardı . Gecen yarışmada 50 oy hakkı olan arkadasıma traş makinası çıkmıştı. Alamadı ama, az oyu olanında şansı vardı. Şimdi yok gibi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCeyhun Mahmutoğlu 1 puancaner kapkiner 1 puanvermiş bana forumdanmı caner kapkiner burdan. ceyhun değil sibelcim ben vermişim.Ama 3 de verdimiyi hatırlıyorum . Otamatiğe almışım bi ara isimlere bakmadan oy verdim. Kasıtlı bişey yok yani. Başlardada söylemiştim .öyle tek tek oyların pek önemi olmayacak bu sefer . Çünkü gunluk 20 oy sınırı varken daha iyiydi yarışma . Şimdiye göre dahaçok sansımız vardı . Gecen yarışmada 50 oy hakkı olan arkadasıma traş makinası çıkmıştı. Alamadı ama, az oyu olanında şansı vardı. Şimdi yok gibi.
Ceyhun Mahmutoğlu 1 puancaner kapkiner 1 puanvermiş bana forumdanmı
arkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım yine de teşekkürler .
O zaman imzanı 1 oy veren 3 oy alır şeklinde değiştiriver bir zahmet