Gönderen Konu: Braun Genel Destek  (Okunma sayısı 164142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
Ynt: Braun Genel Destek
« Yanıtla #1290 : 31 Mayıs 2010, 12:14:45 »
kırnaktan itibaren tüm lüste 3 oy olmak üzere oylandı arkadaşlar...
şu ana kadar listede oylamadığım kimse kalmadı.
ama gözden kaçmış falan varsa lütfen özelden yazsın hemen oylarım.
kimsenin hakkı kamasın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1291 : 31 Mayıs 2010, 12:17:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ceyhun Mahmutoğlu  1 puan
caner kapkiner  1 puan

vermiş bana forumdanmı

caner kapkiner burdan. ceyhun değil  ;)

sibelcim ben vermişim.Ama 3 de verdimiyi hatırlıyorum . Otamatiğe almışım bi ara isimlere bakmadan oy verdim. :) Kasıtlı bişey yok yani. Başlardada söylemiştim .öyle tek tek oyların pek önemi olmayacak bu sefer . Çünkü gunluk 20 oy sınırı varken daha iyiydi yarışma . Şimdiye göre dahaçok sansımız vardı . Gecen yarışmada 50 oy hakkı olan arkadasıma  traş makinası çıkmıştı. Alamadı ama, az oyu olanında şansı vardı. Şimdi yok gibi.

bana da bir verdiğin için biliyordum :) canın sağolsun ;)

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1292 : 31 Mayıs 2010, 12:20:23 »
arkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #1293 : 31 Mayıs 2010, 12:22:48 »
cerkes ve meltem oylarınızı verdim yarından sonra yeni ekleneceklere oy veremem çünkü memlekete gidiyorum YAŞASINNNNNN..

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1294 : 31 Mayıs 2010, 12:24:03 »
arkadaşlar bende destek sayfasındaki herkese 3 er puan verdim ama yarışma da diğer kişilere 1 e oy veriyorum..sizin diğer resimlerinizden birilerine denk gelirse kusura bakmayın..kasten yapılan birşey değil.

pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım  ;) yine de teşekkürler .

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1295 : 31 Mayıs 2010, 12:32:56 »

pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım  ;) yine de teşekkürler .

burda kasti birşey yok lütfen yanlış anlaşılmasın ben bunu yarışmada ki açıklara bağlıyorum, herkese 3 oy verirken sana 1 oy vermem saçma olur heralde.. kesinlikle yanlışlık olmuş ama telafi edeceğim söz :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1296 : 31 Mayıs 2010, 12:35:16 »

pardon ama bişey dicem, benim linkimde ilk sayfada ve tek resmim var.ama senden bir puanım  ;) yine de teşekkürler .

Ya hala 1 puan 3 puan derdindesiniz. Puan kazanmak istiyosan yüzlerce foto var onlara oy ver yüzlerce puan kazan. 1 oy 3 oy muhabbeti yapmayın artık. Atı alan üsküdarı gecti hala 1 oy muhabbeti yapılıyo
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1297 : 31 Mayıs 2010, 12:38:37 »
O zaman imzanı 1 oy veren 3 oy alır şeklinde değiştiriver bir zahmet ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1298 : 31 Mayıs 2010, 12:41:48 »
O zaman imzanı 1 oy veren 3 oy alır şeklinde değiştiriver bir zahmet ;D

Ben sadece imzama yazdım  isteyen 1 oy versin isteyen 3..  Çocuklar gibi sen 1 oy vermişsin ben sana 3 oy verdim muhabbetine girmem..  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı eftelya2903

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1299 : 31 Mayıs 2010, 12:49:49 »
arkadaşlar bana oy veripte benim vermediğim kişiler varsa ö.m atabilir mi? oy verenler listesinde bazı arkadaşların resmi gözükmüyo  ismi çıkıyo sadece oy veremiyorum  ???