Eğerki kimin kime verdiği belli oluyorsa arkadaşlar baştan soyliyim 20 oy hakkınıda buradakia rkadaşlarına kullancak arkadaşalr listeye eklenir..Değilse link elmemede sorun yaşanabilir.Burada açicağımız destek linkinde kimlere oy verdiğinide yazmasını isteriz arkadaşlardan.Ona göre aceleci davranmayalım..
diazem ben 3 oyumu harcadım ama eşiminde üyeliği vardı ondan kapatırım oyları bir sey olmaz deılmı
arkadaşlar üye kayıdı olduktan sonra onaylama maili getiyo mu? ben kaydoldum ama siteye giremiyorum.mailde gelmedi 
junk mail e düşmüştür belki kontrol et..benimki hemen geldi..
PEki 20 den fazla kişi katılırsa oy dağılımını nasıl yapacağız??
arkadaşlar üye kayıdı olduktan sonra onaylama maili getiyo mu? ben kaydoldum ama siteye giremiyorum.mailde gelmedi 
Evet, gelecek ve onaylayacaksın. Eskisine katıldıysan aynı üyelik bilgileriyle de girebilirsin.
Bu arada kampanyaya nasıl saldırdık yahu. Sanki pirana balıkları gibiyiz. Nehire kampanya düştü ve yedik bitirdik.
Evet, gelecek ve onaylayacaksın. Eskisine katıldıysan aynı üyelik bilgileriyle de girebilirsin.
sağol arkadaşım bu ilk o yüzden yeni üye oldum.mail bekliycem o zaman
evet bende oy verdim diazem bey ama acemiyim oyunda bilmiyorum biri anlatırsa sevinrim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBuraya yazı yazmadan önce lütfen bu linkteki yazıyı okuyunuz.Sonradan vay ben görmedim bilmiyordum istemiyoruz..
LEGOLAS sakin ol 85 tane resim eklemene gerek yok
LEGOLAS sakin ol 85 tane resim eklemene gerek yok 
gonul gözünü seveyim sen anlat nasıldır bu oyun herkes foto koyma derdinde cevap veremiyor sanırım