Numune isteme linkini kaldırmışlar Ahahaha

Tabi herkes saldırınca böyle oluyo
banada mail gelmedi ilk ben istedim belki yollarlar ama hemen sizle paylaştım vazgeçebilirlerde ama bu haksızlık koyma ozaman dimi ayrıca ben knorr kullanıyorum ama bu kadar ürünü olduğunu bilmiyodum
sayfada yazan mesaj da bu
Yoğun talep nedeniyle Numune Talep bölümümüz geçici olarak servis verememektedir.
bana mail gelmedi ama gelirse şikayet etcem madem numune butonu actın gönderceksin kardesim cocuk oyuncagımı bu:)

bende Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin a mail attım şimdi.
Linkinden numune isteğinde bulundum ve ürünlerimin gönderileceği iletisini aldım şuanda linkte numune gönderi durdurulmuştur diyor. bu mesaj yayınlanmadan talepte bulundum.
Gönderim Yapmanızı bekliyorum ..
Sistemde sorun varsa adres bilgilerimi tekrar size iletebilirm
Bilgi verirseniz sevinirim ..
Teşekkürler
Cvp gelirse paylaşırım
Yoğun talep nedeniyle Numune Talep bölümümüz geçici olarak servis verememektedir.
HER YRİN KÖKÜNÜ KURUTUYORUZ MAŞALLAH BİZE
arkadaşlar; knorrdan ürünleri işaretledik istedik falan dediniz ama ben sitesinde göremedim işaretleyebileceğimiz isteyebileceğimiz kutucuklar falan.. Yardımcı olur musunuz? Sitenin neresinde??
arkadaşlar; knorrdan ürünleri işaretledik istedik falan dediniz ama ben sitesinde göremedim işaretleyebileceğimiz isteyebileceğimiz kutucuklar falan.. Yardımcı olur musunuz? Sitenin neresinde??
Kaldırdılar o bölümü yoğun talep nedeniyle.