bence kampanya için kullandığınız facebook hesabınız dursun, kendinize ve arkadaşlarınıza özel yeni bir hesap açın..ben öyle yaptım..diğer taraftan dermayı oyluyorum ve gelen destek mesajlarına bakıyorum profili hoşuma gitmeyeni de eklemiyorum ohh temiz
Forum üyeliğimi bir firma hakkında yazdığım yazıdan sonra, firma tarafından aldığım tehdit mesajlarından sonra iptal etmiştim. Hakkımda bir şeyler yazıldığını okuduktan sonra şimdi tekrar aktifleştirdim.
Ben face hesabıma kimseyi zorla eklemedim. Kimseye özelden mesajlar yollayıp rahatsız etmedim. Eti cin v.b. oynuyorum. Koli yolladığım arkadaşlar biliyorlar zaten.
Benden rahatsız olan varsa çıkarsın beni hesabından. Buraya yazılanlardan daha farklı sonuç çıkıyor. Kırıcı gerçekten...
Forum üyeliğimi bir firma hakkında yazdığım yazıdan sonra, firma tarafından aldığım tehdit mesajlarından sonra iptal etmiştim. Hakkımda bir şeyler yazıldığını okuduktan sonra şimdi tekrar aktifleştirdim.
Ben face hesabıma kimseyi zorla eklemedim. Kimseye özelden mesajlar yollayıp rahatsız etmedim. Eti cin v.b. oynuyorum. Koli yolladığım arkadaşlar biliyorlar zaten.
Benden rahatsız olan varsa çıkarsın beni hesabından. Buraya yazılanlardan daha farklı sonuç çıkıyor. Kırıcı gerçekten...
Hangi firmaymış o ya çok merak ettim. Dağ başı mı burası tehdit edebiliyor. Firmanın ismini özelden yazsana.
ayhan aksu denen şahıs burdansa okusun

listemdeki kişilere davet yollayıp durma heleki yeğenlerime asla değip dolanma.tanımazsın etmezsin ne diye eklemeye kalkarsın be adam

geçende ceren diye biri eklemiş tanıdığım biri sandım diyor birde utanmadan

facebooka şikayet ettirtmeyin kendinizi...