Arkadaşlar nerdeyse 10 defa farklı farklı denedim olmadı ACaba ben maskelerimi yanlış karşılaştırıyorum bunu şifresi mesela 341265 değilmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar direk kuklayı tıklayarak kafasini düşürün ve yatak odasindaki çekmeceye akın çıkan kutuyada sıralanan heykellere numara vererek (masklara ) kutuya yazın soldan sağa veriyorum ...
Masklar ve kodları
Sarı heykel -------- 5
Mavi heykel --------- 1
Mor heykel --------- 6
KahveR. heykel ------- 2
Turuncu heykel -------- 4
Beyaz heykel -------- 3
soldan sağa doğru ekranınızdaki maskları yukardaki kodlara göre kodlayın ve çıkan kodu kutuya yazın ve anahtarla bölümden çıkın....
su doku mu doku davul baget müzik kutusu hikaye.
Bol Şanslar
Saygılar
Arkadaşlar direk kuklayı tıklayarak kafasini düşürün ve yatak odasindaki çekmeceye akın çıkan kutuyada sıralanan heykellere numara vererek (masklara ) kutuya yazın soldan sağa veriyorum ...
Masklar ve kodları
Sarı heykel -------- 5
Mavi heykel --------- 1
Mor heykel --------- 6
KahveR. heykel ------- 2
Beyaz heykel -------- 3
soldan sağa doğru ekranınızdaki maskları yukardaki kodlara göre kodlayın ve çıkan kodu kutuya yazın ve anahtarla bölümden çıkın....
Bol Şanslar
Saygılar
Kuklanın kafasını çıkarabilmek için ipucu kağıdı gerekli onun içinde çekmecenin anahtarı çekmecenin anahtarı içinse tv yanındaki kutunun açılması lazım tabi bunu açabilmek için gerekli kodun bulunduğu kağıdı almanız gerekiyor biz oyunun gerekli kısımlarını oynadık ve biilgileri burada paylaştık diğer arkadaşların bu konuya ait mesajları okuyarak bütün aşamaları atlaması o kısımların hikaye olduğu anlamına gelmez ayrıca hikayeysede hikaye olmasını biz sağladık
Ysr86 arkadaşım hikaye derken... akadaşlar o aşamlarda çok zorlanmıyorlar, bu sudoku olayı çok kafa karıştırmış bu nedenle...
Saygılarımla
arkadaşlar kolay gelsin çok eğlenceliydi oyunu bitirdim kayıt oldum
Masklar ve kodları
Sarı heykel -------- 5
Mavi heykel --------- 1
Mor heykel --------- 6
KahveR. heykel ------- 2
Beyaz heykel -------- 3
Bol Şanslar
Saygılar
olay bundan ibaretmiş yaf:D
ben daha bugün bitirdim oyunu

inşallah kazanırım yaa
bişey soracam sisteme kayıt formunu gönderirken "_"işareti konulmuyor nasl olcak o iş