0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben siteye üye olalı yaklaşık 1 ay oldu ama birşey gelmedi, şimdi bende iletişimden mesaj gönderdim bakalım bana gelecek mi.Teşekkürler paylaşıma...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen siteye üye olalı yaklaşık 1 ay oldu ama birşey gelmedi, şimdi bende iletişimden mesaj gönderdim bakalım bana gelecek mi.Teşekkürler paylaşıma...Bana dün gül aromalı yeşil çayı geldi. İşin komik yanı ben de birkaç gün önce bakkaldan böğürtlen çayını almıştım Sağolsunlar, teşekkür ettim ama bu çay türbede falan dağıtılır yada mevlütlerde ikram edin valla. Gül kokusu feci baskın, gül suyu gibi, içerken bir acayip oldum
Bana dün gül aromalı yeşil çayı geldi. İşin komik yanı ben de birkaç gün önce bakkaldan böğürtlen çayını almıştım Sağolsunlar, teşekkür ettim ama bu çay türbede falan dağıtılır yada mevlütlerde ikram edin valla. Gül kokusu feci baskın, gül suyu gibi, içerken bir acayip oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana dün gül aromalı yeşil çayı geldi. İşin komik yanı ben de birkaç gün önce bakkaldan böğürtlen çayını almıştım Sağolsunlar, teşekkür ettim ama bu çay türbede falan dağıtılır yada mevlütlerde ikram edin valla. Gül kokusu feci baskın, gül suyu gibi, içerken bir acayip oldum kesinlikle kokusu çok feciiii içemedim kokusundan