0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün eşime gelmiş 1 kutu kayısılı çay aynı gün istedik benimki neden gelmedi acaba hehehe sabahında 1 paket çayım gelmiş bulundu,darısı tüm arkadaşlara afiyet olsun Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin çayı bu adrestenmi istedinformun ilk sayfasında bulunan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkten 8 gün önce istedim ama tık yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün eşime gelmiş 1 kutu kayısılı çay aynı gün istedik benimki neden gelmedi acaba hehehe sabahında 1 paket çayım gelmiş bulundu,darısı tüm arkadaşlara
bugün eşime gelmiş 1 kutu kayısılı çay aynı gün istedik benimki neden gelmedi acaba
arkadaşlar ben kullandım..tuvalet sorunu çok oluyor...
banada bugün gelmiş 2 paket
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada bugün gelmiş 2 paket hayırlı olsun sanada Yeni gönderi dönemimiz başladığında yeni ürünlerimizi sizinle de paylaşmaktan mutluluk duyacağız. diye mail gelmişmiydi. 3 kere form doldurmuşum 3 tanede aynı msj dan gelmiştide