-
Mavi Jeans Miller Freshtival’a yolluyor!
Gönderen:
dilekaygun
22 May, 2010 11:20
-
Mavi her gün 5 çifti Türkiye’nin en taze müzik festivali Miller Freshtival’a yolluyor!
22-27 Mayıs tarihleri arasında Facebook’dan her gün saat 11.00’de sorulacak soruyu takip et, doğru cevap veren ilk 5 kişiden biri ol, arkadaşınla birlikte festivalin tadını çıkar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
-
Gönderen:
ashley71
22 May, 2010 12:32
-
İlk gün sonuçları...Bu günün kazananları: Evrim İncesu, Güneş Ersahan, Ersin Özdemir, Burcu Tulumcuoğlu,ve Gamze Uysal ...oldu. Kazananlar ile pazartesi günü iletişime geçilecek. Kazanamyanlar, yarın 11.00'de soracağımız sorumuza hızlı cavap verin sizi de Frestival'e gönderelim:)
-
Gönderen:
daphne76
23 May, 2010 16:11
-
Bugünün kazananları: Nurten Şeker, Tülay İncesu, Emine Dilli, Hüseyin Eren ve Özge Uysal oldu. Kazananlar ile Pazartesi günü iletişime geçilecek. Kazanamayanlar, yarın 11.00'da soracağımız sorumuza hızlı cevap verin sizi de Miller Freshtival'e gönderelim:)
-
Gönderen:
cilekrecelii
24 May, 2010 11:03
-
Mavi Jeans Bu yılki Miller Freshtival’ın en önemli grubu Mika’nın son albümünün adı nedir? Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine doğru cevabı ismini ve cep telefonunu yazarak mail at, bu yaza Freshtival’da taze gir! Unutma, biletler sorulara doğru cevap veren ilk 5 kişiye gidiyor! Sonuçlar 1 saat içinde açıklanacaktır.
the boy knew too much olmalı cevap
-
Gönderen:
LEGOLAS
24 May, 2010 11:26
-
ben katıldım cevap rain ıyris die biliorum
-
Gönderen:
hitex
24 May, 2010 11:49
-
Doğru cevap: "The Boy Who Knew Too Much" olacaktı..
-
Gönderen:
gunes
24 May, 2010 11:56
-
Mavi Jeans Doğru cevap: "The Boy Who Knew Too Much" olacaktı..
Bugünün kazananları:Tuğçe Çakır, Mert Çiftçioğlu, Aslı Tosuner, Volkan Sarıkaya ve Neslihan Aydınhan oldu. Kazananlar ile Salı günü iletişime
geçilecek. Kazanamayanlar, yarın 11.00'da soracağımız sorumuza hızlı
cevap verin sizi de Miller Freshtival'e gönderelim:)
-
Gönderen:
cilekrecelii
24 May, 2010 12:34
-
kuzenim adına kazandım çok mutlluyum
-
Gönderen:
kamile25
24 May, 2010 13:44
-
dgoru cevab vermuısım ama kazanamadım
-
Gönderen:
balpötüşü
25 May, 2010 11:47
-
Doğru cevap: "Mavi Müzik" olacaktı. Bugünün kazananları: Ömer Can Fırat, Gamze Ayan, Günay Çakır, Dündar İncesu ve Ferit Düğenci oldu. Kazananlar ile bugün iletişime geçilecek. Kazanamayanlar üzülmeyin:), yarın 11.00'da soracağımız sorumuza hızlı cevap verin sizi de Miller Freshtival'e gönderelim:)