evet haklısın ıkısındende aynı sonuc cıkıyor.gelen maillerde kazandınız yada kazanamdınız yazmıyor.anlamadın ben bu ısı
neyse katıldıkmı katıldık sonuçta bekleyip görelim
bu kampanya sonuçlanmadı. nasıl öğrenecez kazandığımızı. bide istanbul dışında yaşayanlara gönderirlermi acaba bilen varmı
bu kampanya sonuçlanmadı. nasıl öğrenecez kazandığımızı. bide istanbul dışında yaşayanlara gönderirlermi acaba bilen varmı 
bence ist dışı gönderirlerde sanki yanlış hatırlamıyorsam kazandıysanız biz size döneceğiz tarzı bişeyelr demişlerdi GALİBA AMA
teşekkürler eğer daha önce konuyu açan arkadaş verseydi bu bilgiyi 250 kişi arasında yer alırdık ama artık iş işten geçti galiba
Mrb, konuyu açan arkadaş da size bildirdiği gibi yaptı, başka türlü bilse zaten onu yazardı...
teşekkürler eğer daha önce konuyu açan arkadaş verseydi bu bilgiyi 250 kişi arasında yer alırdık ama artık iş işten geçti galiba
Mrb, konuyu açan arkadaş da size bildirdiği gibi yaptı, başka türlü bilse zaten onu yazardı...
ben konunun yayınlandığı ilk gün arkadaşın verdiği siteye girdim orda yazanları yaptım sizden farklıydı ama banada ulaşmadılar yani onunla alakası yok
İyide ben tepki vereceğiniz bişey söylemedim ki biliyodu sakladı da demedim eğer o zaman bu şekilde katılsaydık büyük ihtimalle 250 arasına girerdik dedim alınacak bişey yok
çok teşekkürler, kayıt olduk bakalım
ya ben katılalı çok oldu ama hala ajandadan haber falan yok acaba 251. kişimi oldum ne