0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben farklı bi şekilde kazandım ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum mesela yeşil olan yerlerde tamamlamak çok zor oluyor bende mavi veya siyah parçalar çıkana kadar parça alıyorum onları bulmak kolay oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben farklı bi şekilde kazandım ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum mesela yeşil olan yerlerde tamamlamak çok zor oluyor bende mavi veya siyah parçalar çıkana kadar parça alıyorum onları bulmak kolay oluyor parça değiştiriliyomuki..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben farklı bi şekilde kazandım ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum mesela yeşil olan yerlerde tamamlamak çok zor oluyor bende mavi veya siyah parçalar çıkana kadar parça alıyorum onları bulmak kolay oluyor parça değiştiriliyomuki..hayır ezel değiştirilmiyor mesela parçayı beğenmediğim zaman çerezlerimi silip yeniden aynı banner tıklayıp istediğim parça gelene kadar parça alıyorum 5 denemede falan tutuyor