dolduran her 25.kişiye toplamında 100 tane parfüm verilecek gibi şartta yoktuki sınırsızdı tutturan tutarabildiğine yani, kimse kimsenin hakkını gasp etmiyor bence
birşey soracağım
mesela aynı adresten yapılan çoklu katılımlarda soyadlar aynı olunca siliniyor denildi.
adres aynı kalıyor farklı isim soyisimmi yazıyorsunuz katılırken.
ben farklı adreslere farklı isimlerle katılmıştım
ben farklı adreslere farklı isimlerle katılmıştım
anladım arkadaşım teşekkürler.
ben yedi tane kazandım. mail adreslerini kafadan sıktım bir sorunde çıkmadı .
diyene lafım arkadaşım size ne oluyor alla alla dürüstllükmüş filan degil hak yeniyor siteye girdinizmi bilmiyorum kazananlar hep aynı isimden 2 şer 2şer 3 er 3 er bu ne haksızlık degilmi bitane neyine yetmiyor başkasıda bırak denesin bende 2 tane kazansam yemin ederim tepkim aynı olurdu bu ne ya
ben şu zamana kadar kimsenin hakkını yemedim . yanlış bişeymi diyorum benim niyetim kimseyi suçlamak degil caldionun yaptığı haksızlıktır ...
isimlerin ikişer üçer yazılmasında bence yanlışlıklar olmuştur çünkü benimde bir çok katılımım oldu ve kaynımın adına olan tuttu ama ismi iki kere yazılmış oysa ben sadece onun adına tek katılım yapmıştım tahminim listeyi yayınlarken aksaklıklar olmuştur
ben yedi tane kazandım. mail adreslerini kafadan sıktım bir sorunde çıkmadı .
diyene lafım arkadaşım size ne oluyor alla alla dürüstllükmüş filan degil hak yeniyor siteye girdinizmi bilmiyorum kazananlar hep aynı isimden 2 şer 2şer 3 er 3 er bu ne haksızlık degilmi bitane neyine yetmiyor başkasıda bırak denesin bende 2 tane kazansam yemin ederim tepkim aynı olurdu bu ne ya
Bunun hakla hukukla alakası yok becerebilen istedigi kadar kazansın. Kimse 1 tane kazanıpta bırakmaz, sen kazansaydın sende bırakmazdın en 2-3 tane daha kazanırdın.
itiraf etmek gerekirse çok hediye kazananları görünce içim gidiyor.

ama aynı durumda ben olsam çok hediye kazanma şansım olsa onu tepermiydim bilemiyorum.
yani çok hediye kazananda haklı hiç hediye alamayanda.

nasrettin hoca misali oldu
olan olmuş biten bitmiş kazanmıs işte bırakalım güle güle kullansın