kazananlara bakın ya ikişer ikişer kazanmışlar haksızlık degilde ne bu
ne hakkı kimin hakkını yemişim aynı isimden 3 parfüm kazananlar var ben sırf aynı soyadtan kayıt yaptım diye benim kayıtlarımı sildiler birçok mail adresim geçersiz kaldı bir kısmını maille dönerseler diye birçok mail aldım kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum kime şikayet edersenizde edin
arkadaşlar forumda birisi itiraf edince hatalı oluyor ama hepimiz biliyoruzki en azından aileden bir kaç kişi için katılım yapmadan bırakmıyoruz böyle yerleri lütfen kimseyi kırmayalım sevelim sevilelim
sizin yüzünüzden hakkımız yendi ama 7 defa kazanmış bide söylüyor arkanızdakileri düşünmüyorsunuz caldiona sitesine girip şikayet edecem.
tek çekilişli yarışmalara katılırken tutturana kadar tanıdık tanımadık herkesin adıyla katılıyorsunuz da kazanamayıncamı dürüstü oynuyorsunuz...bu zaman ve bilek gücüdür.boş zamanın varsa kazanırsın.yoksa kimsenin kazandığına da laf etmezsin.burası seviyeli bir site.karın darlığına kıskançlığa yer yoktur...
bana gecen hafta gelmişti. bu liste yeni mi.burda tekrar adım var çünkü. gene mı gelıcek yani
bir ben tutturamadım şu caldiondan

ee bir müşterisini kaybetti kokusunu anlamadan alamamki parfüm

ne bahtsız insanım ya avondanda bişey alamamıştım