Gönderen Konu: DenedimBiliyorum ilk 50 yorumu yaparak Braun’dan Dijital Ateş Ölçer kazananlar  (Okunma sayısı 5933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alimm

• Usta Kampanyacı
ben cıkmak zorundaydım ve paylaşamadım bu ara işim cok fazla giremiyorum yarında giremiyecegım verilmesi gereken oylarıda salıya veririm artık aksilik olmazsa.ben nasıl bir başkasının açtığı kampanyadan yararlanıyorsam ben de konuyu acmalıydım ama işte cıktım hemen
canım bloğum meral çok teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
ben katıldım da ne oldu arkadaşlar kazanamadım bence en iyi yorum yapanların hakkı bu dijital ateş ölçer bir görseniz hepsi fasa fiso yorum ben çok üzüldüm kazanamadığıma

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
ben katıldım da ne oldu arkadaşlar kazanamadım bence en iyi yorum yapanların hakkı bu dijital ateş ölçer bir görseniz hepsi fasa fiso yorum ben çok üzüldüm kazanamadığıma

en azından paylaşabilirdin...
neyse olmuş bitmiş bişiy için üzmeyelim kendimizi...

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..

ayrıca bir yıldır foruma üyesiniz birçok şeyde forumdan yararlanmanıza rağmen kendiniz katıldığınız halde yarışma duyurusu yapmamışsınız ve kazanamadığınız için üzüldüğünüzü söylüyorsunuz, biraz bencillik olmuyo mu..

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
yazdıktan sonra paylaşmanın ne anlamı var acaba?