Gönderen Konu: DenedimBiliyorum ilk 50 yorumu yaparak Braun’dan Dijital Ateş Ölçer kazananlar  (Okunma sayısı 5955 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Paylaşmayanlara destek olmazsınız olur biter. Destek olunmayacaklar listenize ekleyin yeter bence...
Burada paylaşanlar asla kaybetmez ;)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Paylaşmayanlara destek olmazsınız olur biter. Destek olunmayacaklar listenize ekleyin yeter bence...

Ben kara listeye aldım zaten onları destek falan istemesinler bundan sonra ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
aynı şekilde düşünüyorum bende
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

awelya

• Ziyaretçi
Bende öyle düşünüyorum.. dün görünce çok kızmıştım.. millet saman altından su yürütüyor.. sonrada şurda bana destek olurmusun diyorlar.. beni herkes bilir, kimseyi destek konusunda geri çevirmemişimdir.. ama bundan sonra, bu şekilde davrananlara destek mestek yok >:(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ay bu nezaman olmuş yaaa niye haberimiz yok sadece kazananlar var  >:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
bende en iyisi kara liste tutmaya başlıyım çünkü hafızam zayıftır unutabilirim isteyen herkese destek verdim şimdiye kadar ama o konuda da seçici olacağım artık :-\

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
bazıları için iyi düşünmeye calısıyorum belki bi anda görmüşlerdir diye :)

Çevrimdışı alimm

• Usta Kampanyacı
ark bir anda oldu ben tam cıkacaktım son defa ana sayfaya bakayım dedim altta ilk 50 kişi yazıyordu şaşırdım herkes bu gruba üye diye acelemde vardı kapattım normalde denedim biliyorumun paylaşımlarını okumazdım ben kendi adıma özür dilerim
canım bloğum meral çok teşekkür ederim

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
ark bir anda oldu ben tam cıkacaktım son defa ana sayfaya bakayım dedim altta ilk 50 kişi yazıyordu şaşırdım herkes bu gruba üye diye acelemde vardı kapattım normalde denedim biliyorumun paylaşımlarını okumazdım ben kendi adıma özür dilerim

Yapacak bir şey yok. Kazanmışsın bir kere. Hediyeyi bize bölüştür de diyemeyiz. Şaka bir yana güle güle kullan. :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ay ne özrü ya sonuçta ilk 50 kişi yetişen alır. yetiştiniz diye özür mü diliyorsunuz. kim olsa aynı şeyi yapardı.ilk 50 kişi yazdığında önce foruma mı yazarsınız cevap mı verirsiniz????
:)