Gönderen Konu: tül beyazlatma  (Okunma sayısı 9759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
tül beyazlatma
« : 20 Mayıs 2010, 20:03:46 »
arkadaslar yardıma ıhtıyacım var linkini verıcem tüllerımi bı turlu beyazlatamıyorum tul beyazlatıcısı bıle olmadı şimdi dıyorumkı domestosa bassam 1 gece bekletsem tullerıme zarar gelırmı tullerım şoyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yardımlarınızı beklıyorum ???
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: tül beyazlatma
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2010, 20:06:50 »
1 gecemi  :o tül artık parça pinçik olur sanırım. ayrılır  ;D pek anlamam ama mantıken öyle gibi  ;D

not: en iyisi kuru temizleme  :D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2010, 20:07:38 »
kirçöz renkliler için olanını kullanın birebir tüller için  :)

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2010, 20:09:38 »
bir kaç saat rendelenmiş sabun tozu ve renkliler için kir çözde bekletip,daha sonra kosla max ile yıkayın pırıl pırıl oluyor bende biyerde okuyup denemiştim sonuç mikemmel  ;D

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2010, 20:10:36 »
amwey ürünlerinde çamaşır beyazlatıcısı var ben ondan kullanıyorum. gerçi tüllerim sizin gibi renkli ve tam beyaz değil ama sonuçta hepsi sentetik bence aynı sonucu verir.
zaten makinaya atmadan önce biraz suda bekletin beyazlatıcıyı koyun farkı o zaman da anlayacaksınız.
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2010, 20:13:06 »
Konu başlığını ve ilk mesajdaki kısmıları tüyleri beyazlatma olarak algılayıp, çamaşır suyunda nasıl beyazlayacağını düşünen benden başka saf var mıdır acaba  :o

Neyse ki linke tıkladım ve gerçeği anladım. :D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2010, 20:25:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Konu başlığını ve ilk mesajdaki kısmıları tüyleri beyazlatma olarak algılayıp, çamaşır suyunda nasıl beyazlayacağını düşünen benden başka saf var mıdır acaba  :o

Allah iyiliğini versin Allahtan  link vermiş gülçin :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2010, 21:40:25 »
amwey ürünlerinde çamaşır beyazlatıcısı var ben ondan kullanıyorum. gerçi tüllerim sizin gibi renkli ve tam beyaz değil ama sonuçta hepsi sentetik bence aynı sonucu verir.
zaten makinaya atmadan önce biraz suda bekletin beyazlatıcıyı koyun farkı o zaman da anlayacaksınız.

ewet lock sanırım onu da denedım toz tul parlatıcı da denedım sıvı kırcoz de denedım  ;D ne tulmus be arkadas yaa ama sabun rendelemedım du bırde onu denıyım saolun fıkırler ıcın  :-*
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2010, 21:40:40 »

Allah iyiliğini versin Allahtan  link vermiş gülçin :D

;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2010, 21:55:27 »
şu tüller ne problem istediğimiz gibi pırıl pırıl olmuyorlar. önce soğuk suyla kısa programda sabunsuz yıkama yapıyorum kirli  suyunu atması için sonra bir gece makineler için olan toz sabunlu suda bekletiyorum sonrada ılıktan biraz sıcak suyla tül programında yumuşatıcı kullanmadan yıkıyorum.kosla tül tavsiye ederim. amaaannn  çok tantanalı iş. en iyisi kuru temizleme:) ama tabi onada yüklü miktar para ayırmak lazım hele birde eviniz geniş ve pencereniz çoksa))