0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bu da BU SEVGİDİROnun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bozdun romantikliği ne güzel şiirler okuyoruz Bende Aşk'la ilgili bi deyim söyledim Doğru değilmi ama söylediğim şöyle de bişey varKasımda Aşk Başkadır aşkın mevsimi yok bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bozdun romantikliği ne güzel şiirler okuyoruz Bende Aşk'la ilgili bi deyim söyledim Doğru değilmi ama söylediğim
bozdun romantikliği ne güzel şiirler okuyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bozdun romantikliği ne güzel şiirler okuyoruz Bende Aşk'la ilgili bi deyim söyledim Doğru değilmi ama söylediğim şöyle de bişey varKasımda Aşk Başkadır aşkın mevsimi yok bence Aşkın mevsimi yokAşkın yaşı yokAşkın mantığı yokAşk yok.