0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
papatyacım yalın ve akıcı bir dille yazılmış çok güzel bir şiir.benim çok hoşuma gitti. ilk defa duyuyorum genelde sıkı bir şiir okuyucusuyumdur.bu şiir de depoma girdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk acıldıgında videoda adım yazıo cok hoşuma gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk acıldıgında videoda adım yazıo cok hoşuma gitti her yerde sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence.... kesinlikle öyle. insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi kadar büyük bi ödül yoktur heralde. ama yok olabilir, vardır oda 2. aşkının dünyaya gelmesi olur sanırım bunu henüz yaşamadım ama müthiş bişey olduğu kesin...cok imrendim size
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence.... kesinlikle öyle. insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi kadar büyük bi ödül yoktur heralde. ama yok olabilir, vardır oda 2. aşkının dünyaya gelmesi olur sanırım bunu henüz yaşamadım ama müthiş bişey olduğu kesin...
aşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence....
adaş resimden o kadar güzel gözüküo kii kıyamamm taatlıı yaa inşallah diyorum ve teşekkür ediyorumm