Ben de az önce üye olmaya çalıştım ama nafile. 2 kere denedim, daha önce üye olunmamasına rağmen bu e-posta adresi daha önce üye olmuştur diyor. Şifremi unuttum diyerek o e-posta adreslerine şifre istedim, gönderdi. O şifrelerle giriş yapmaya çalışıyorum ama bu sefer de yanlış diyor. Soğumaya başladım bu kampanyadan.
Puan tablosu da gerçekten çok ilginçmiş. Ben sadece çekilişe katılacaktım ama bilmiyorum şu anda.
farklı bir mail adresiyle uye olundugunda kabul ediyor...
Puanlar yine uçmuş oynanilmaz bu oyun
Üye olmak bile başlı başına bir dert zaten.
Bu şifreler hiç okunmuyor ya bi türlü kabul etmedi
Oyun çığrından çıkmış durumda şu an hala da devam ediyorlar hayır anlamadığım SİTE de bunlara çanak tutuyor yani oraya 998213439854879687789098 bin milyon puan mı yapalım? buna teşvik eediyor site
akıl var mantık var bu oyunda bu puanlar yapılabilir mi yahu bunu nasıl anlamıyorlar nasıl izin veriyorlar anlamış değilim kimin ne şekilde kazanacağı belirsiz en çok oynayan mı en çok puan alan mı ortalaması en yüksek olan mı kim kazanacak bunu anlamadım ben

en çok oynayan en yüksek puan alansa eğer sdk yarışına döner bu iş illa ki astronomik puanlar mı yapalım
bencede sacmalamıslar.boyle oyun olmaz.sureklı oynamak gerekıyor.en cok oynayan kazanır hesabı.bence bu oyunu 90 sanıye oynayıp hızla cubuklar bıttıgı taktırde bır 90 sanıye daha vermelıydı bıtırırsen tekar devam etmelıydı dıye dusunuyorum.o zaman daha heyecan verıcı olurdu..cok sacma zaman kaybından baska bısey degıl..
Ben bu yarışmada 2.sıradaydım 4 GÜN boyunca hiç uyumadan kardeşimle nöbetleşerek yaptığım
2.498580 Hilesiz yaptığım Puana rağmen beni sistemden silmişler Deniz Ajansa yazıklar olsun diyorum.Yarın arayıp sorucam ne gördülerde sildiler bir açıklasınlar

Şuanda bizim forumdan İlker Ağaoğlu birinci ama onuda sildilerse bilmiyorum son durumu :/
roko şifreleri neden kabul etmiyor bilen var mı
Ben bu yarışmada 2.sıradaydım 4 GÜN boyunca hiç uyumadan kardeşimle nöbetleşerek yaptığım 2.498580 Hilesiz yaptığım Puana rağmen beni sistemden silmişler Deniz Ajansa yazıklar olsun diyorum.Yarın arayıp sorucam ne gördülerde sildiler bir açıklasınlar
Şuanda bizim forumdan İlker Ağaoğlu birinci ama onuda sildilerse bilmiyorum son durumu :/
Hilekarları ayıracak teknik kapasiteleri de yok bu arkadaşların. Açık da vahim bir açık. Dolayısı ile tahmini silme yapacaklar. Piyango size vurmuş sanırım. Çekilişe dönen bir yarışma daha izleyeceğiz anlaşılan.