Gönderen Konu: Çek Bir Roko  (Okunma sayısı 40465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Çek Bir Roko
« Yanıtla #120 : 21 Haziran 2010, 12:20:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
zoom işini hallettim ama hiç üye olmadığım maille bile üye olamadım of ne bahtsızım roko sinir ediyor beni >:(
hotmail den yeepyeni bir adres al öyle dene ben ancak öyle üye olabildim  8)

öyle yapayım roko varya adamı verem eder ha o derece ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 21 Haziran 2010, 12:20:36 »
cumartesi akşamına kadar puanlar normal gösteriliyordu. önce ali oğul. hayvan gibi puan bastı. zaten webmastermış. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin. tayfun damar, osman aydın, mustafa karaman da birden ilk 10da görünüverdiler. zaten sonra elemanın biri coşarak girdi. sıkıntı olursa admin isimleri silebilir ama zaten oynayan herkes gördü bunu.

Bu saydıkların acemi hilekar.   ;D Hele şu Tayfun Damar tam acemi.  Çok basit birkaç açık oluyor.  Sokaktan  geçen herhangi bir adamın bile en fazla 15 dakikada bulabileceği bir açık.  işte bu açıktan yararlanıyorlar.  Dolayısı ile hiçbir zaman hediye kazandığını görmedim ben bu adamın.  Endişeye mahal yok yani.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 21 Haziran 2010, 12:49:22 »
Arkadaşlar oyunu boşuna oynamayın.  Ben ömrü hayatımda bu kadar aptalca bu kadar acemice bir açık görmedim.
Hala inanamıyorum. Bu gerçek olamaz. :o   Ve utanmadan bu açıktan yararlanıp hile yapanlara da bir yorum yapmıyorum.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #123 : 21 Haziran 2010, 12:56:49 »
Benim Şifremde hata veriyor sakın atmayın kaliba sistem kafayı yedi ben 1525 çıkıyorum ama puanın 850 diyor bu nebiçin oyun ne biçim kampanya  Azdaha şifreyi atacaktım kızdığımda

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 21 Haziran 2010, 12:58:17 »
Benim Şifremde hata veriyor sakın atmayın kaliba sistem kafayı yedi ben 1525 çıkıyorum ama puanın 850 diyor bu nebiçin oyun ne biçim kampanya  Azdaha şifreyi atacaktım kızdığımda

Kardeş senin Türkçe niye böyle? Sonradan falan mı öğrendin?

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #125 : 21 Haziran 2010, 13:15:42 »

Kardeş senin Türkçe niye böyle? Sonradan falan mı öğrendin?

Hay hoca diline sağlık ya...gülmekten öldüm sabah sabah:))))))))))))))

Neyse gençler.Hileci kardeşlerim yine başlamışlar oyuna.Allahtan screenshotları alıp firmaya yolluyoruz ki bu tür mal herifler birden bire trilyonlara ulaştıgında ödül almasınlar.Zaten oyunu yazan saygıdeger arkadaş da saniye hesabı yaptıgında o puanın 1 haftada degil 1 ayda bile yapılamayacagını anlar.:)

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 21 Haziran 2010, 13:50:13 »
 aptal aptal hile yapanlar yok mu yaptıkları ortalığı karıştırmaktan başka bişey değil ...o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz nafile ben hakkımla yaptım nolacak şimdi ?ama bekleyip göreceğiz bakalım sonuçları  ???
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2010, 13:53:18 Gönderen: vaynett »

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #127 : 21 Haziran 2010, 13:54:29 »
aptal aptal hile yapanlar yok mu yaptıkları ortalığı karıştırmaktan başka bişey değil ...o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz nafile ben hakkımla yaptım nolacak şimdi ?ama bekleyip göreceğiz bakalım sonuçları  ???

Kaç yapmıştın hakkınla?

deneme2222

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : 21 Haziran 2010, 15:49:16 »

Kaç yapmıştın hakkınla?

1 saatte 1.500.000'i geçenlerden olabilir.

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #129 : 21 Haziran 2010, 15:52:13 »
bu oyun da cubukları o surede bıtırdıgımız zaman yenı cubuklar gelıyor  mu_?oynayan 1 saat nasıl oynuyor bunu anlamadım?sureyımı durduruyolar...amac nedir oyunda?