nasıl bir kampanya acaba çekilişmi yoksa en fazla gönderenemi çözemedim
çekilişledir büyük ihtimal..
Daha güzel, yarışma olunca hileciler giriyor işin içine. Çekilişle kazanamazsak hiç değilse şanssızlık deyip geçiyoruz gonulyesil.
Şifre mifre yollatırıp amelelik yaptırmazlar inşallah. Oylamalı bir kampanya olsun en azından.
Daha güzel, yarışma olunca hileciler giriyor işin içine. Çekilişle kazanamazsak hiç değilse şanssızlık deyip geçiyoruz gonulyesil. 
orası öyle tabi ama çubuktaki şifreleri yollayın gibi birşey olacak sanıyorum..gerçi roko yemedim uzun süredir 1 haziranda başlayacaksa, şimdiden şifreli çubuklar dağıtılmıştır bile..
ben de olamıyorum mail adresleri kayıtlı diyor e şifremi unututum yolla madem diyorum bu sefer de böyle mail adresi yok çıkıyor daha tam hazırlayamamışlar haziranda
bndede aynsı:(katıalmıycakmıyıs?
Türkiye’nin İLK ONLINE Konserleri – ROKO ROCK BAND yarışmasının 3. Grubu AFERİM.
Muğla ve bütün Aferim grubu hayranlarını , ROKO maNga fanlarını 27 Mayıs Perşembe günü saat 20.30 da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine bekliyoruz. Sayısız maNga konser bileti, gitti gidiyor hediye çekleri sizi bekliyor. Katılın , izleyin , alkışlayın, kazanın, kazandırın.
Brauna dalıp akşam bunu unutmayın
unutmayıs ve kazanırıs inşallah forumca:)