Gönderen Konu: Çek Bir Roko  (Okunma sayısı 40390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çek Bir Roko
« Yanıtla #160 : 22 Haziran 2010, 20:38:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben de az önce üye olmaya çalıştım ama nafile. 2 kere denedim, daha önce üye olunmamasına rağmen bu e-posta adresi daha önce üye olmuştur diyor. Şifremi unuttum diyerek o e-posta adreslerine şifre istedim, gönderdi. O şifrelerle giriş yapmaya çalışıyorum ama bu sefer de yanlış diyor. Soğumaya başladım bu kampanyadan.

Puan tablosu da gerçekten çok ilginçmiş. Ben sadece çekilişe katılacaktım ama bilmiyorum şu anda.

farklı bir mail adresiyle uye olundugunda kabul ediyor...
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #161 : 22 Haziran 2010, 20:44:58 »
tabloda hiçbir şey yok belli işte nelerin döndüğü :D :D
ya bi defa bu tamam yani tabloya baktığımızda 300 -200 puanlar var orada bunlar bu kadar düşük puanla nasılö tabloya girdiler kör bir adam bile 500 den fazla puan yapar bence tablo anormal

çok net konuştum bu ve buna benzer yarışmalarda (Pınar Kido,Aslan Max,Danino Tatlı Savaşları 1,Süt Evi) gibi oyunlarda mükemmel açıklar var aklını kullananlar kasıyor puanları..Yani bunu bilen herkes yapıyor..bu yüzden uçuk tablo demeye gerek yok..Her şey ortada :D :D
devrim bu anlattığın çok basit bir olay ama konuyu anlamadın sanırım...2 gün önce  normal oynadığımızda dahi neden puanlarımız orada yok

yeni geldim sadece 2 sayfayı inceleyerek yorum yaptım..yani basit olayı sende biliyorsun ayrıntılarını :D :D

diğer konu içinde sistem aksamış belliki..veri tabanına kayıt olmuştur ..Güncellemeyi yapmıyorlar mı adminler acaba..çünkü o gördüğün isimler bana fake gibi geldi ??
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #162 : 23 Haziran 2010, 13:18:41 »
Puanlar yine uçmuş oynanilmaz bu oyun

Çevrimdışı ATS2

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #163 : 23 Haziran 2010, 15:12:43 »
Üye olmak bile başlı başına bir dert zaten.

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #164 : 23 Haziran 2010, 15:22:02 »
Bu şifreler hiç okunmuyor ya bi türlü kabul etmedi :-\

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #165 : 24 Haziran 2010, 22:28:41 »
Oyun çığrından çıkmış durumda şu an hala da devam ediyorlar  hayır anlamadığım SİTE de bunlara çanak tutuyor yani oraya 998213439854879687789098 bin milyon puan mı yapalım? buna teşvik eediyor site

akıl var mantık var bu oyunda bu puanlar yapılabilir mi yahu bunu nasıl anlamıyorlar nasıl izin veriyorlar anlamış değilim kimin ne şekilde kazanacağı belirsiz en çok oynayan mı en çok puan alan mı ortalaması en yüksek olan mı kim kazanacak bunu anlamadım ben  ??? ??? ???
en çok oynayan en yüksek puan alansa eğer sdk yarışına döner bu iş illa ki astronomik puanlar mı yapalım ???

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #166 : 25 Haziran 2010, 11:53:33 »
bencede sacmalamıslar.boyle oyun olmaz.sureklı oynamak gerekıyor.en cok oynayan kazanır hesabı.bence bu oyunu 90 sanıye oynayıp hızla cubuklar bıttıgı taktırde bır 90 sanıye daha vermelıydı bıtırırsen tekar devam etmelıydı dıye dusunuyorum.o zaman daha heyecan verıcı olurdu..cok sacma zaman kaybından baska bısey degıl..

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #167 : 28 Haziran 2010, 00:32:58 »
Ben bu yarışmada 2.sıradaydım 4 GÜN  boyunca hiç uyumadan kardeşimle nöbetleşerek yaptığım 2.498580 Hilesiz yaptığım   Puana rağmen beni sistemden silmişler Deniz  Ajansa yazıklar olsun diyorum.Yarın arayıp sorucam ne gördülerde sildiler bir açıklasınlar  :(  >:(   Şuanda bizim forumdan İlker Ağaoğlu birinci ama onuda sildilerse bilmiyorum son durumu :/

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #168 : 28 Haziran 2010, 00:36:30 »
roko şifreleri neden kabul etmiyor bilen var mı :(

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #169 : 28 Haziran 2010, 01:19:50 »
Ben bu yarışmada 2.sıradaydım 4 GÜN  boyunca hiç uyumadan kardeşimle nöbetleşerek yaptığım 2.498580 Hilesiz yaptığım   Puana rağmen beni sistemden silmişler Deniz  Ajansa yazıklar olsun diyorum.Yarın arayıp sorucam ne gördülerde sildiler bir açıklasınlar  :(  >:(   Şuanda bizim forumdan İlker Ağaoğlu birinci ama onuda sildilerse bilmiyorum son durumu :/

Hilekarları ayıracak teknik kapasiteleri de yok bu arkadaşların.  Açık da vahim bir açık.  Dolayısı ile tahmini silme yapacaklar.  Piyango size vurmuş sanırım.  Çekilişe dönen bir yarışma daha izleyeceğiz anlaşılan.