Gönderen Konu: Okuloncesimarket.com'dan Miniklerimiz İçin 3 Kişiye Hediye Paketi / 13 Haziran  (Okunma sayısı 2611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kimseyi kötülemek istemem ama google chrome şöyle bir uyarıyı verdi:
mukoonunpapatyabahcesi den zararlı yazılımlar içeriyor yazıyordu.bende hemencecik sayfayı kapatmak zorunda kaldım.aslında katılım için girmedim bloguna bakmak için girmiştim ama zararlı yazılımı görünce girmedim :(

firefoxla açınca bende öyle bir sorun yok ama yinede mukonunpaptya bahçesini listemden kaldırdım.. birde böyle deneyelim bakalım.. tekrar denermisin
şimdilik sorun yok gibi.Ama kimseyi kötülemek istemem.Bu arada blogun güzelmişş ;)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

awelya

• Ziyaretçi
kimseyi kötülemek istemem ama google chrome şöyle bir uyarıyı verdi:
mukoonunpapatyabahcesi den zararlı yazılımlar içeriyor yazıyordu.bende hemencecik sayfayı kapatmak zorunda kaldım.aslında katılım için girmedim bloguna bakmak için girmiştim ama zararlı yazılımı görünce girmedim :(

firefoxla açınca bende öyle bir sorun yok ama yinede mukonunpaptya bahçesini listemden kaldırdım.. birde böyle deneyelim bakalım.. tekrar denermisin
şimdilik sorun yok gibi.Ama kimseyi kötülemek istemem.Bu arada blogun güzelmişş ;)

teşekkür ederim :D :D

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
tekrar denedimde sorunsuz acılıyor artık

awelya

• Ziyaretçi
tekrar denedimde sorunsuz acılıyor artık

acaba muko'nun blogtamı var ki sorun  ???

awelya

• Ziyaretçi
Bu gün son, katılmak isteyenler için duyurulur :D

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
baya oldu bende farkettim sorun arkadaşlarr..İlk blogumdu kampanya yayınlamak dışında bişeyde yapmadım ama açınca uyarı veriyord siznkilerede mi bulaştırdı acaba anlamadım..:(
:( ben açmıyorum artık o blogu ama hep ondan katılmştm:(:(
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)