0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben tv hiç izlemiyorum EZEL dışında. bence çok zekice yazılıyo her bölümün senaryosu basit ve boş deil. izlerken hiç sıkılmıyorum. ne olacağını tahmin edemiyorum etsemde farklı şeyler oluyo. ve her bölümünü dizi deilde film izlermiş gibi izliyorum. zaten kenanın oyunculuğu süper büyük bi yetenek kendini izlettiriyor....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tv hiç izlemiyorum EZEL dışında. bence çok zekice yazılıyo her bölümün senaryosu basit ve boş deil. izlerken hiç sıkılmıyorum. ne olacağını tahmin edemiyorum etsemde farklı şeyler oluyo. ve her bölümünü dizi deilde film izlermiş gibi izliyorum. zaten kenanın oyunculuğu süper büyük bi yetenek kendini izlettiriyor....cok katılıyorm diziyi izlerken insan merak ediyo nolcak die değişik bir dizi olmus oyuncularda harika
kenanı bi de ismini unuttum mavi gözlü adamı begeniyorum beyaz saçlı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkenanı bi de ismini unuttum mavi gözlü adamı begeniyorum beyaz saçlı cengiz var mavi gözlüydü sanırım ama sarışın, serdar var göz rengini bilmiyorum ama beyaz saçlı bunlardan birimi acaba canım söylediğin yok deilse dizide rolü ne merak ettim şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkenanı bi de ismini unuttum mavi gözlü adamı begeniyorum beyaz saçlı cengiz var mavi gözlüydü sanırım ama sarışın, serdar var göz rengini bilmiyorum ama beyaz saçlı bunlardan birimi acaba canım söylediğin yok deilse dizide rolü ne merak ettim şimdi ya hatta nejat işlerin dizisinde mücoydu adı cok begenrm adamın oyunculugunu kenanın bi adamı onun yandaşı gibi davranmıstıkattım karıstrdm iice
son bölümde kenanla karsı karsıya geldiler yaaahatta kenan bilmiş laflar etti fln ay hatırla
evet evet Aliii