Tivibu Trace TV ile Ipod Kazanma Şansı Yalnızca Tivibu’da! Hemen tıklayıp soruları bil, 4 iPod Nano’dan birini kazanma şansını yakala!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YASAL METİN
Bu kampanya TTNET A.Ş. tarafından MPİ’nin 06/05/2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-1022-4384 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.
12.05.2010 (saat 09.00)- 25.05.2010 (saat 24.00) tarihleri arasında, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesine Tivibu kullanıcı adı ve kullanıcı şifresiyle ücretsiz olarak giriş yaparak sitedeki Trace TV ile ilgili 3 soruya(net cevabı olan sorlar) da doğru yanıt veren TTnet-Tivibu üyesi 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Tivibu üyesi olmayanlar çekilişe katılamayacaktır. Kampanyaya katılım 1 ile sınırlıdır. Talihliler, 03.06.2010 Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Şişli/ İSTANBUL adresinde saat 10.00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 4 kişi İ pod Nano 8G/ORANGE kazanacaktır. Kazanan talihliler, 07.06.2010 tarihli Posta gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 22.06.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 07.07.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. Çekilişe 18 yaşından küçükler, katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
sorular biraz kazık gibi geldi bana :S
bu TTNET şifresine sinir oluyorum hep yanlıs dio arayıp almadan önce denediğim şifreyle aynı olmasına ragmen
bu TTNET şifresine sinir oluyorum hep yanlıs dio arayıp almadan önce denediğim şifreyle aynı olmasına ragmen 
Aynen, bu olaya oldum olası ben de gıcık oluyorum.
papatyacım sen ipod hakkını doldurdun ondan olmasın
sorular ne tip ben bakamıyorum amcamın internetinden bağlanıyorum ne tarz sorular ?
sorular ne tip ben bakamıyorum amcamın internetinden bağlanıyorum ne tarz sorular ?
şifre yanlıs dediğinden bende bakamıyorum
Tivibu üyesi olmak gerekli. O da aylık 1 liraydı sanırım