0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyem geldi Hangi kargo? Gelmeden önce aradılarmı hiç ?aradılar adres teyidi için.ama kargo şirketi değildi sanırsam direk kendi şirketlerinden yollamışlarbeni dün aradılar ve az önce geldi çay makinem kalite akıyo ama dimi akmazmı canım ya akşama şöyle güzel bir çay demliyeyimde içelim.. o günün yorgunluğunu atalım.. eee az uğraşmadık bu ödülleri almak için.. dimi ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyem geldi Hangi kargo? Gelmeden önce aradılarmı hiç ?aradılar adres teyidi için.ama kargo şirketi değildi sanırsam direk kendi şirketlerinden yollamışlarbeni dün aradılar ve az önce geldi çay makinem kalite akıyo ama dimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyem geldi Hangi kargo? Gelmeden önce aradılarmı hiç ?aradılar adres teyidi için.ama kargo şirketi değildi sanırsam direk kendi şirketlerinden yollamışlarbeni dün aradılar ve az önce geldi çay makinem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyem geldi Hangi kargo? Gelmeden önce aradılarmı hiç ?aradılar adres teyidi için.ama kargo şirketi değildi sanırsam direk kendi şirketlerinden yollamışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hediyem geldi Hangi kargo? Gelmeden önce aradılarmı hiç ?
benim hediyem geldi
hediyeleri gelenler istanbuldakilermi ben daha almadım samsundayım
Benimkide dün geldi. Gerçekten kalite akıyo