sevgili arkadaşalar ben taftdaki listeden sıradan oyladım.az cok tanırsınız beni blog kampnyalrından nasıl sözünün eri biri oldugumu .atladıgım isimleri derhal oyluyorum.
sevgili arkadaşalar ben taftdaki listeden sıradan oyladım.az cok tanırsınız beni blog kampnyalrından nasıl sözünün eri biri oldugumu .atladıgım isimleri derhal oyluyorum.
beni atlamışsın sanırım hala yok çünkü adın listemde
hangi nickle verdin cnm berat göremedimde
beybii(aysu gevrekci) adavapuru.liste tamam atladıklarım yazsın lütfen.
beybii(aysu gevrekci) adavapuru.liste tamam atladıklarım yazsın lütfen.
bana vermiş miydin canım?oradaki adın da aynı mı?ben de sana veriyorum şimdi
oy isteyen warsa yada unuttuklarım söleyin hemen atarım
Janeözlem
Senden oy bekliyorum. Bu 8. söyleyişim. Milletin özel mesajlarınıda tınlamıyomuş. Ne yapmaya çalışıyosa artık..
ewt bende mesaj yazdım ona (janeözlem) stafexte öyle darginangele yazmadım henüz ama aynı ilgisizliği bulacagım biliyorum. ama bu yazdıklarım bir kaç daha böyle var. bir daha hicbir konuda benden destek bulamazlar. forumdan olup begenmeyenlerde buna dahil. Sadece beni degil burdaki diger arkadaşları da fazlasıyla yordular. Herseyinde bir karşılığı olmalı komşu tabağını boşmu cevirecez. bu sebeple artık oy kullanmayan üyeleri yazmayacagım artık oy vermeselerde olur.
bu arada yeni resim ekleyip katılanlar veya unuttugum varsa mesaj yazsın. mutlak oylarım.