0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesela geçen gün isimyok un peçeteliri bambaşka birie gitmiş, onun adına birisi iletişim bilgisi yollamış almış peçeteleri..ben bu tarz durumlardan bahsediyorum..rica ediyorum yanlış anlamasın kimse..ben kimim ki kimlik tahlili yapacağım..
Ben anlamadım ki merve çelikle melek çeliğe oy verenlerin hepsi bu forumdan zaten,demek ki o şahıslarda bu forumdan yani belli.
üsküdar ve sefemet midir nedir resimleri yok onların yanlış bakmadıysam ama çok faal arkadaşlar kendileri bol bol beğenmeyip geziniyorlar..
Sistemsel bir sorundur,birçok forumda da konuyu görüntülersin ama görüntü sayısı artmaz ama sonradan düzelir.Bunda da bu tip bir şey söz konusudur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen anlamadım ki merve çelikle melek çeliğe oy verenlerin hepsi bu forumdan zaten,demek ki o şahıslarda bu forumdan yani belli.ufoskop, melek forumdan.ama sadece üç mesajı olduğu için desteği göremediğinden.özelden oy istemiş kendi ve kardeşi adına.ve aldığı oylara da karşılık vermiş.ama hesabında atıyorum 100 görüntülenme varken 150 destek almış.yani başka bir durum var ortada.arkadaşlarda doğal olarak hile yaptıklarını düşündüler. ama onların yapması mümkün değil.bende ısrarla ortada başka bir iş var diyorum.olay bu.