0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana cevap gelmedi henüz..geleceğini de ummuyorum..başka mail de atmayı düşünmüyorum..ilgilenirlerse ne ala..ilgilenmezlerse çok ta tınn keyfimize bakalım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaysell bunda bir iş var.ben burdaki linglere oy verdim. simdi kontrol ettim melekce adı üyenn ve bingooo 3 mesajı var . nasıl görmedim. ve taft destekte mesaj yazanlara verdim hep oyben hala göremiyorum destek linklerinde melekce diye.bende herkese oy verdim ona vermemişim.cünki tanıyorum başka forumdan bir kampanyacı onlar vermem asla oy.özellikle face de dolaşıyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaysell bunda bir iş var.ben burdaki linglere oy verdim. simdi kontrol ettim melekce adı üyenn ve bingooo 3 mesajı var . nasıl görmedim. ve taft destekte mesaj yazanlara verdim hep oyben hala göremiyorum destek linklerinde melekce diye.bende herkese oy verdim ona vermemişim.cünki tanıyorum başka forumdan bir kampanyacı onlar vermem asla oy.
aysell bunda bir iş var.ben burdaki linglere oy verdim. simdi kontrol ettim melekce adı üyenn ve bingooo 3 mesajı var . nasıl görmedim. ve taft destekte mesaj yazanlara verdim hep oy
ben mervece ye mesaj attım sabah benim onlarla alakam yok uzun süredir isimlerini görüyorum çok rahatsız oluyorum umarım düzelir falan dedii..o zaman bu akıllı vatandaşlar onun bunun adını forumlardan öğrenip kullanıyorlar..eh yanii buna resmen sahtekarlık denir..ne diyelim pes..
hayır sibel ben onu demek istemedim ki..sen dedin ya onlar durumun farkında değiller bilmem ne diye..ben de o zaman senin tanıdıkların olan kişilerin isimlerini kullanıyorlar o zaman dedim..hani eğer forumlarda üyelikleri varsa diye..ortada bir yanlış anlaşılma var..rica ederim kimseye çamur atmak deil amaç estafurullah yahu olur mu öle şey..