Gönderen Konu: Taft Destek  (Okunma sayısı 306342 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: Taft Destek
« Yanıtla #1760 : 21 Mayıs 2010, 21:45:49 »
Ben derimki.. Öyle günlük 1-2 artmaya fake diye yanaşmayın. Burda arkodakinden daha cok oy gelecektir o kesin. Çünkü her 100. de hediye kazanıyor. Ama her zaman kontrol edin bence. Fakeye yakın nickler gözünüze carparsa Editörlerle falan iletişime geçin. ( Şahsen ben öyle yaptım  ;D )
Fake oy peş peşe verince biizmkinde Anında düşme oluyordu. ( bunun sebebi de adminlern başında durduğundan değil farklı bi olay  otomatikman siliyor )
Zaten en sonunda da güzel bir temizleme yaptılar.
bunları söylememin sebebi arko ile aynı firmanın düzenlemesi. Yinede her hangi kötü bi olasılığa karşı iletişime geçmekte yarar var. Kimse enayi değil sabaha kadar oy toplasın sonra birisi gelsin fake bassın silinsin.. Pışıkk:=)
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1761 : 21 Mayıs 2010, 21:47:23 »
mam oyunuz verildi.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #1762 : 21 Mayıs 2010, 21:47:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben derimki.. Öyle günlük 1-2 artmaya fake diye yanaşmayın. Burda arkodakinden daha cok oy gelecektir o kesin. Çünkü her 100. de hediye kazanıyor. Ama her zaman kontrol edin bence. Fakeye yakın nickler gözünüze carparsa Editörlerle falan iletişime geçin. ( Şahsen ben öyle yaptım  ;D )
Fake oy peş peşe verince biizmkinde Anında düşme oluyordu. ( bunun sebebi de adminlern başında durduğundan değil farklı bi olay  otomatikman siliyor )
bunları söylememin sebebi arko ile aynı firmanın düzenlemesi. Yinede her hangi kötü bi olasılığa karşı iletişime geçmekte yarar var. Kimse enayi değil sabaha kadar oy toplasın sonra birisi gelsin fake bassın silinsin.. Pışıkk:=)
pelin bu yarısma için seni menejerim seciyorum :)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1763 : 21 Mayıs 2010, 21:49:39 »
pelin yalnız bunlar biraz farklı yaklaşıyor konuya. geçersiz oyları değil direk linkini siliyorlar. kardeşimin 60 civarında oyu vardı ve silinecek birşey yapmadı.zaten bir kere girip oy verebildi ve gitti.ben üye olduğumun ertesi günü silindim.buradan marsmelow ve 2 arkadaş daha yok takip edebildiğim kadarıyla.yani mantık yok.ve bence 1-2 tane değil artış sayısı gördüğüm kadarıyla.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1764 : 21 Mayıs 2010, 21:51:18 »
bana biri 123456789 nikiyle oy vermiş :)

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #1765 : 21 Mayıs 2010, 21:52:45 »
pelin yalnız bunlar biraz farklı yaklaşıyor konuya. geçersiz oyları değil direk linkini siliyorlar. kardeşimin 60 civarında oyu vardı ve silinecek birşey yapmadı.zaten bir kere girip oy verebildi ve gitti.ben üye olduğumun ertesi günü silindim.buradan marsmelow ve 2 arkadaş daha yok takip edebildiğim kadarıyla.yani mantık yok.ve bence 1-2 tane değil artış sayısı gördüğüm kadarıyla.

İlk 3 için yarışacak arkadaslar bu durumu yazsın o zaman. Her hangi bi açıklama yapmıyolar. Gerçi Arkoda da ilk zaman silinmeler oldu. Hatta ortasında da silindi caddy falan.
Belki resimlerle alakalıdır. En azından birisi mail atıp sorsa hepimiz alırız cevabımızı  ;D
Ayrıca Arko adminiyle Taft aynı değil galiba  ;D Onlar iyiydi yaww :D

pelin bu yarısma için seni menejerim seciyorum :)

Herdaimm :D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1766 : 21 Mayıs 2010, 21:55:47 »

bana vermemiş çok alındım şimdi  :P :P :P uskudar diye biri beğenmemiş çok eğlenceli ya  :D :D :D

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1767 : 21 Mayıs 2010, 21:56:39 »
papatyanınkine baktım şimdi 123456789 olan ilk 10dan başkasına oy vermemiş...kendi oylarımı ilk 10 dan 1-2 kişiyle karşılaştırdım..(hepsini deil tabi imkanı yok hepsine tek tek bakamam) benden başkasına da veren olmuş forum dışı..diğer sayfalara bakamam tabi ömür yetmez ona ;D çok farklı değil şu an ama insan yine de şüpheleniyo..ben böle sabote ederler falan bilmiyodum hiç..çakal çokmuş demekki..

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1768 : 21 Mayıs 2010, 21:57:10 »

bana vermemiş çok alındım şimdi  :P :P :P uskudar diye biri beğenmemiş çok eğlenceli ya  :D :D :D

üsküdar bende de var

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1769 : 21 Mayıs 2010, 21:57:18 »
ay o uskudar benide beğenmemiş çokta lülü:)